1. Chefs van Vermaat gaan alleen nog duurzame vis serveren
  2. Soenil Bahadoer verkozen tot Paling Patron
  3. Restaurant Het Gouden Kalf ontvangt oorkonde van Stichting Noordzeevis
  4. Eerste vaatje Hollandse Nieuwe naar vaccinatiemedewerkers GGD
  5. The Seafood Bar opent vestiging in Londen
  6. Onderzoek laat zien: 'Viswijzer staat duurzaamheid in de weg'
  7. Studenten ROC Mondriaan aan de slag met Noordzeevis voor Haagse horeca
  8. Zeeuwse yellowtailkwekerij Kingfish naar Noorse aandelenbeurs
  9. Recept Vis & Seizoen: Sint-Jakobsschelp mousse
  10. Vijf recepturen voor gerechtjes en amuses met paling
  11. Eigenaren The Seafood Bar sluiten eind dit jaar The Seafood Shop
  12. Award voor gevarieerd aanbod of onbekende Noordzeevis op menukaart
  13. Nieuw Shabu Shabu sushirestaurant in Ede
  14. Receptvideo Mijn Keuken*: Bergse ansjovis met Spaanse vinaigrette
  15. Recept Vis en Seizoen: Zeetong op Oostendse wijze
  1. Restaurant Kaat Mossel 4 maanden na brand weer open
  2. Fusie Roem van Yerseke en Prins & Dingemanse
  3. Martin Kruithof van Restaurant De Lindenhof** is Paling Patron 2020
  4. Syrco Bakker weert vlees op menukaart Pure C
  5. Bord'Eau* zet smaken uit de Noordzee op de kaart
  6. Prijs voor Restaurant De Dagvisser
  7. Receptvideo Le Restaurant*: Gerookte zeetong met kalfstong, zeemelde en lavendel
  8. Restaurants Pesca en De Tulp verdelen 26.000 euro onder personeel
  9. VISwijzer opgenomen in nieuw EKO/Green Key-keurmerk
  10. GaultMillau 2020 POP of the Year: Simonis aan de Scheveningse haven
  11. Zó combineer je bier en vis: lokale, vergeten producten op de kaart
  12. Zalm meest aangeboden vissoort op menukaart Scheveningse strandpaviljoens
  13. Wijn bij Stijn opent nieuwe zaak 'Het Viswijf'
  14. Jonnie Boer en Maik Kuijpers' Chef's Catch: altijd dagverse vis voor iedereen
  15. Eerste mosselen voor Rotterdamse Kaat Mossel op 26 juni