Nieuwe eigenaren voor restaurant Arsenaal in Naarden

Nieuwe eigenaren voor restaurant Arsenaal in Naarden

Gabriëlle en Dennis Koopmans zijn de nieuwe eigenaren van restaurant Arsenaal in Naarden. Het duo neemt de exploitatie over van Jan Willem Schuld, die wel verdergaat met de brasserie en de evenemententak. Dennis werkte jaren voor de Amsterdamse zaken Vis aan de Schelde en The Traveller van Michiel Deenik, Gabriëlle voor beide Travellers.

Paul Fagel bij Restaurant Het Arsenaal. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Culinair boegbeeld Paul Fagel: 'Ik heb zeven crisissen doorstaan'

Paul Fagel beëindigde precies 10 jaar geleden zijn carrière als chef-kok met de verkoop van Het Arsenaal in Naarden. In dat restaurant blikken we met 'meneer Fagel', zoals iedere oud-collega de culinaire nestor vol warmte begroet, terug op de vele hoogtepunten. Maar ook het dieptepunt in zijn carrière: het faillissement van restaurant Duurstede* - en zijn visie op de horeca anno 2023.

foto: Michel Zoeter

Paul Fagel 'verlegen' om Lifetime Achievement Award van Gault&Millau

Paul Fagel ontving tijdens de uitreiking van de Gault&Millau awards 2023 en de bekendmaking van de nieuwe punten in de gids, op maandag 13 februari in Utrecht, uit handen van Gault&Millau- voorman Godfried van der Lugt de Lifetime Achievement Award. En dat emotioneerde de 80-jarige emeritus-chef zichtbaar. 'Ik ben er verlegen van', zei hij kort na de uitreiking tegen Misset Horeca.

Foto: Studio Kastermans

Gault&Millau 2023: Lifetime Achievement Award

Restaurantgids Gault&Millau kent de Lifetime Achievement Award in 2023 toe aan Paul Fagel. Maandag 13 februari presenteerde Gault&Millau de awardwinnaars en haar nieuwe punten in Utrecht.

Oud sterrenchefs koken weer voor even in restaurant Het Bosch

Oud sterrenchefs koken weer voor even in restaurant Het Bosch

Na het succes van de vorige editie in 2013 organiseert restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen in Amsterdam deze maand opnieuw het culinaire '11 Sterren bij Het Bosch'. Het restaurant nodigt dé grote Nederlandse chefs uit de jaren 80 uit om enkele dagen de keuken over te nemen.

Jubilerend Restaurant 't Kalkoentje lid van Euro-Toques

Jubilerend Restaurant 't Kalkoentje lid van Euro-Toques

Restaurant 't Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu. Daarnaast is het restaurant van Nico Klaver lid geworden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Wie was zijn leermeester?