Tien tips voor een optimale beleving aan tafel

Tien tips voor een optimale beleving aan tafel

De communicatie met gasten aan tafel is vaak te standaard. Gasten worden juist blij van leuk, verrassend en anders. Het is helemaal niet moeilijk uw communicatie verrassender en sterker te maken. Met als gevolg blijere gasten en een hogere omzet omdat er aanzienlijk meer wordt gespendeerd. Tien tips.

Veelzijdige zeebaars

Veelzijdige zeebaars

Zeebaars is een van de favoriete vissen van Sebastiaan TheLoosen, chef-kok bij het Polman's Huis in Utrecht. Niet alleen vanwege de mooie regenboog die te voorschijn komt als je de (wilde) vis opensnijdt, maar ook vanwege de culinaire veelzijdigheid.

Goodfellas, Emmen

Goodfellas, Emmen

Steakhouse Goodfella’s, gelegen in een verbouwde boerderij aan de rand van Emmen, is vernoemd naar de film Goodfella’s die in de jaren negentig van de vorige eeuw draaide. Als je binnenkomt waan je je in het Amerika van de jaren zestig en zeventig, maar in een modern jasje. De menukaart vermeldt steaks in verschillende soorten en maten, spareribs, vis- en vegetarische gerechten.

Vechten tegen de broodtrommel

Vechten tegen de broodtrommel

De zakenlunch loopt niet overal in Nederland even hard. Met name in de Achterhoek is het een lastige markt, zo ervaren gastheer Jan Bekken en chef-kok Edwin Grothe van restaurant Asser Esch in Groenlo. Zij proberen toch om de zakelijke gast te verwennen met (na)zomerse, frisse en lichte lunches.

Alternatieven voor Noordzeevis

Alternatieven voor Noordzeevis

Visleveranciers zijn niet eenduidig over de alternatieven voor Noordzeevissoorten zoals kabeljauw, tong en schol. Hun adviezen: neem voor de verandering verse vis, kweek- of diepvriesvis.

Alternatieven voor Noordzeevis

Alternatieven voor Noordzeevis

Visleveranciers zijn niet eenduidig over de alternatieven voor Noordzeevissoorten zoals kabeljauw, tong en schol. Hun adviezen: neem voor de verandering verse vis, kweek- of diepvriesvis.