Gert Wiltvank (en zijn neefje Ben), Thérèse en Jonnie Boer en Nelson Tanate (met dochtertje Beau).

De Librije*** heeft nu vier SVH Meesters: 'Er is een onbreekbare ketting ontstaan'

Tijdens een memorabele middag in De Librije*** werden head chef Nelson Tanate en maître Gert Wiltvank geïnaugureerd als SVH Meesters. Niet alleen een prachtige mijlpaal voor het duo, maar ook een illustrerend moment voor het Zwolse restaurant, waar continuïteit en kennisoverdracht bepalend zijn in de bedrijfsfilosofie.

Service Award van Michelin gaat dit jaar naar Sonja Boreas

Service Award van Michelin gaat dit jaar naar Sonja Boreas

Sonja Boreas van restaurant Sabero* in Leende heeft tijdens de Michelin-ceremonie de Service Award gewonnen. Ze kreeg de award uit handen van collega Thérèse Boer.

Sterrenchefs laten leerlingen in keuken kijken: 'We moeten het mooiste vak van de wereld goed doorgeven'

Sterrenchefs laten leerlingen in keuken kijken: 'We moeten het mooiste vak van de wereld goed doorgeven'

Jonge professionals en horecastudenten kregen tijden de jaarlijkse Meestertour van SVH een kijkje achter de schermen bij drie topbedrijven.

Foto-credits: Special Pixels

Cindy Borger, maître van Restaurant De Groene Lantaarn**, slaagt voor Meesterproef

Cindy Borger, gastvrouw en mede-eigenaar van restaurant De Groene Lantaarn ** in Staphorst, is de 49ste SVH Meestergastvrouw/-heer van Nederland. Op zondag 17 maart legde zij met succes haar Meesterproef af. Daarmee werd een langgekoesterde ambitie werkelijkheid.

Esther de Mönnink van De Swarte Ruijter* is SVH Meestergastvrouw

Esther de Mönnink van De Swarte Ruijter* is SVH Meestergastvrouw

Esther de Mönnink is de 47e SVH Meester van Nederland die de titel SVH Meestergastvrouw mag dragen. De gastvrouw en mede-eigenaar van restaurant De Swarte Rijter* in Holten slaagde op 20 juli voor haar proef.

Marco Westra

Marco Westra nieuwe maître restaurant Hemel & Aarde

SVH Meestergastheer Marco Westra wordt de nieuwe maître van restaurant Hemel & Aarde. Per 1 februari 2023 maakt hij de overstap van het Amsterdamse restaurant Bridges naar de horecagelegenheid in de Utrechtse binnenstad.