grow Recruitment
Acht praktische tips voor een gastronomische bierpairing
Op de eerste editie van Craft Culinair zijn tips gedeeld voor het schenken van bier in restaurants.
Op de eerste editie van Craft Culinair zijn tips gedeeld voor het schenken van bier in restaurants.
Miljoenen liters bier gaan jaarlijks verloren door slecht tappen. Dit onderzoek toont hoe eenvoudige verbeteringen enorme winsten kunnen opleveren voor horecaondernemers.
Restaurant Le Bon Vivant, onder leiding van chef-eigenaar Björn Dijkstra, legt met het nieuwe culinaire concept 'Dobbel Good' de lat hoog.
In het Nederlandse bierlandschap is een stille revolutie gaande, aangevoerd door de Utrechtse brouwerij VandeStreek. En dat heeft alles te maken met fresh hop.
Goed bier door de spoelbak gieten. Dat is pure geldverspilling. Het overkomt iedere ondernemer met een tap. Maar niet (meer) bij uitbater Michiel Houkes.
In café Dulle Griet in Gent krijg je niet zomaar een biertje. Bestel je het iconische Max-bier, dan moet je eerst een schoen afstaan.