Foto-credits: Saskia Rietveld

Hans van Wolde heeft beste restaurant van Nederland: 'Zag het wel een beetje aankomen'

Het beste restaurant van Nederland staat volgens Lekker in Reijmerstok. Hans van Wolde en het team van Brut172 gingen met de winst lopen. 'Ik zag het wel een beetje aankomen', zei hij tegen Misset Horeca.

Hans van Wolde

Hans van Wolde ziet hotel, brasserie en rooftop-bar nu echt dichtbij komen

Na jaren van plannen, schetsen en investeren is Hans van Wolde nu echt dichtbij de bouw van hotel Brut-en-Suite en brasserie Roux in Reijmerstok. Eind 2025, begin 2026, moet het project zijn voltooid.

Tweesterrenchefs Emile van der Staak en Hans van Wolde slaan handen ineen

Tweesterrenchefs Emile van der Staak en Hans van Wolde slaan handen ineen

Tweesterrenchefs Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen en Hans van Wolde van Brut172 in Reijmerstok hebben de handen ineen geslagen voor 'Het menu van de toekomst'.

Ron Blaauw (foto Mark Koolen)

Pop-up met Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde

Chefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë koken in mei in een exclusief pop-up restaurant in Cothen.

Hans van Wolde

Gault&Millau 2022: Hoogste nieuwkomer van het jaar

Het tweesterrenrestaurant Brut172 van Hans van Wolde in Reimerstok is met 17,5 punten de Hoogste nieuwkomer in Restaurantgids Gault&Millau 2022. Dit heeft de restaurantgids maandag 14 maart bekendgemaakt in Tivoli Utrecht.

Friet van Hans van Wolde komt uit snackwagen van Rob Nicolai

Friet van Hans van Wolde komt uit snackwagen van Rob Nicolai

Mooie Zuid-Limburgse samenwerking tussen Hans van Wolde en Rob Nicolai. Als de eigenaar van Friterie aon de Kirk in Sibbe-Valkenburg tijdens de eerste horecalockdown zijn snackwagens beschikbaar stelt voor collega-ondernemers, reageert de tweesterrenchef. Het resultaat is Brute Friterie, die weer op tournee gaat.