‘Je hoeft dus niet te investeren in dure hardware. Met één factuur per maand van slechts €115 krijg je toegang tot alle essentiële functies die je nodig hebt om je restaurant efficiënt te runnen. Geen kleine lettertjes en geen verborgen kosten. Voor dit bedrag krijg je een reserveringsmodule, een kassa, afhaal- en bezorgopties, voorraadbeheer en een HR-module’, vertelt Jordi Talhout van Robuust Software.
Volgens Talhout is de software ontworpen om bedrijven efficiënter te laten functioneren. ‘Dit komt neer op meer gasten en minder administratie, zodat horecaondernemers zich kunnen focussen op het creëren van een geweldige sfeer.’
Één systeem
Met de software kunnen medewerkers sneller bestellingen opnemen, betalingen verwerken en tafels beheren. ‘Onze software integreert alle essentiële functies in één systeem’, aldus Talhout. ‘Het bijhouden van reserveringen, speciale verzoeken en personeelsplanningen wordt eenvoudig. Dit betekent minder tijd achter de computer en meer tijd in het restaurant. Daarbij is de interface intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat je team snel aan de slag kan.’
Daarbij wil je als horecaondernemer geen kostbare tijd verliezen aan technische problemen. Daarom biedt Robuust Software 24/7 ondersteuning. Talhout: ‘Een team van experts staat klaar om te helpen, zodat je altijd kunt rekenen op een feilloze werking van het platform. Onze software wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen, gebaseerd op de feedback van klanten.’
Flexibiliteit
Uit ervaring weet Robuust Horeca Software dat geen restaurant hetzelfde is. ‘Daarom is de software volledig aanpasbaar. Of je nu een klein familiebedrijf hebt of een grote keten, je kunt de functies kiezen die het beste bij jouw bedrijf passen. Met deze flexibiliteit kun je je concentreren op het bieden van een unieke ervaring voor je gasten, terwijl wij zorgen voor de technologische kant van de zaak.’
Ervaringen
Hendrik Visser, eigenaar van Restaurant Bruisend is twee jaar geleden overgestapt op de software: ‘Het enge van overstappen vond ik het verwachtte gedoe, maar Robuust heeft mij hier volledig in ontlast. Het nieuwe systeem is een verademing en achteraf gezien had ik deze stap veel eerder moeten maken. Daarbij scheelt het in de kosten, omdat het systeem alles omvat voor één vaste prijs. Van reserveringen tot personeelsroosters tot HACCP-naleving, het systeem biedt een uitgebreid pakket zonder verrassingen.’
Weten wat je gasten willen is waardevol, verklaart Visser verder: ‘De software biedt geavanceerde analytics die laten zien welke gerechten populair zijn, welke tijden het drukst zijn en hoe je efficiëntie kunt verbeteren. Met deze informatie kun je betere zakelijke beslissingen nemen en je aanbod aanpassen aan de wensen van je gasten.’
Het is niet alleen mogelijk om real-time gegevens in te zien, maar gebruikers kunnen ook gedetailleerde rapporten genereren om trends te ontdekken. Visser: ‘Deze inzichten kunnen je helpen om proactief te reageren op veranderingen in de markt en je restaurant aan te passen aan de wensen van je gasten.’
Ontstaan van Robuust
Software Robuust Software ontstond uit een passie voor de horeca en een verlangen om de technologische uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben, te reduceren. De oprichters, deels met actuele horeca-ervaring, ondervonden de frustraties van complexe horecasystemen en voorzagen dat het een stuk eenvoudiger en overzichtelijker kan.
Ze bundelden hun krachten en kennis om een platform te bouwen dat eenvoudig te gebruiken is, maar ook krachtig genoeg is om de behoeften van elk restaurant te ondersteunen. Wat begon als een klein team van horeca-experts en softwareontwikkelaars, groeide al snel uit tot een toonaangevend bedrijf in de horecasoftware.
Dit artikel is gesponsord door Robuust Horeca Software.