Hotel nhow Rotterdam opent interactieve hotelkamer

Hotel nhow Rotterdam opent interactieve hotelkamer

Hotel nhow Rotterdam heeft een TOIZ Room geopend. 'Deze interactieve hotelkamer daagt volwassenen uit om hun innerlijke kind te ontdekken'.

De belevingsruimte is veel meer dan een kamer om in te slapen, het is een ruimte vol creatieve uitspattingen. De kamer spreekt door middel van kleuren, vormen en verschillende materialen. Het moet hotelgasten een bijzondere ervaring bieden, gecombineerd met het uitzicht op de achitectonische hoogtepunten van de stad.

'Blij makende kunst'

De Nederlandse artiest Dion V, Dion Varossieau, bedacht samen met zakelijk partner Maya TOIZ  vanuit het idee om speelgoed voor volwassenen te creëren en te combineren met blij makende kunst. De creatie in de kamer past bij e speelse architectuur van het hotel.

nhow Rotterdam

Nhow Rotterdam is gevestigd in het iconische gebouw De Rotterdam, ontworpen door Rem Koolhaas. Kunst en architectuur staan in nhow Rotterdam centraal. Nhow is het disruptieve hotelmerk van NH Hotel Group, bekend om zijn iconische vestigingen. Geïnspireerd door de steden waarin ze gevestigd zijn en ontworpen door vooraanstaande creatieve geesten van onze tijd (Foster+Partners, OMA, opgericht door Rem Koolhaas, Karim Rashid, Sergei Tchoban, Teresa Sapey en Matteo Thun, onder anderen), is nhow tegelijkertijd een hotel en een creatieve hub.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.

Column Hugo Broeders: De kunst van (ver)bouwen

Column Hugo Broeders: De kunst van (ver)bouwen

Als interieurarchitect stap ik vaak een horecaonderneming binnen dat aanvoelt als een levend wezen. Je ruikt de koffie, hoort het geroezemoes en overal hangen herinneringen aan het interieur. Maar op een gegeven moment heeft bijna elke horecazaak een metamorfose nodig - en die weg naar vernieuwing is altijd een avontuur.

Drie verdiepingen JaffaJaffa: relaxte en lekker chaotische vibe

Drie verdiepingen JaffaJaffa: relaxte en lekker chaotische vibe

Op de plek waar Jonnie en Thérèse Boer hun restaurant De Librije ooit begonnen, opende ondernemer Jelle van der Weerd in september 2021 de deuren van JaffaJaffa.

Restaurant 
Steven in 
Nijmegen wist het terras met twaalf tafels uit te breiden door ze op trappen te plaatsen.

FlexTable: omzet verhogen met een slim tafelonderstel

De horecawereld draait om aanpassingsvermogen, en dat begrijpen vader en zoon Ivo en Luc Breukers maar al te goed. Na de recente overname van FlexTable hebben zij het onderstel op cruciale punten verbeterd, waardoor het product nu optimaal functioneert. Het resultaat is een doorontwikkeld ontwerp dat de traditionele uitdagingen in de horeca tackelt.

Gespot bij Beautanica in Zwolle: wijnwand met 64 exclusieve wijnen per glas

Gespot bij Beautanica in Zwolle: wijnwand met 64 exclusieve wijnen per glas

Een zelftapwand met tientallen bieren zien we wel vaker, maar een wijnwand met 64 verschillende wijnen per glas is bijzonder. Deze wand bij Beautanica in Zwolle is een trekpleister en is een interactief element in het restaurant. 'Gasten raken er met elkaar in gesprek', vertelt eigenaar Manon Broekhaar.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.