Het Rheins investeert €320.000 in nieuwe duurzame keuken
Landgoed Het Rheins heeft in de keuken alles omgegooid. Er staat nu een gloednieuwe duurzame keuken.
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen als het gaat over het interieur. Met tipverhalen, best practices en fotoreportages vind je er alles voor het inrichten van een keuken en zaak. Van interieurontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
Landgoed Het Rheins heeft in de keuken alles omgegooid. Er staat nu een gloednieuwe duurzame keuken.
Kloeg Collection heeft haar deuren geopend van het enige hotel in Philippine: Hotel Philippe Suites.
In het hart van Den Haag heeft het volledig vernieuwde Paleis Hotel haar deuren geopend. Deze karakteristieke viersterrenlocatie is onderdeel van het nieuwe boutique label ARQ Hotels.
Wil jij jouw horecazaak restylen maar heb je weinig budget? Dan komen deze tien budgettips voor horeca interieur inrichting goed van pas. 'Vermijd een klein beetje van alles doen. Focus je op één element en maak daar iets bijzonders van.' De do's en don'ts.
Hoe zorg je voor een succesvol horeca-interieur? Waar moet je op letten bij het designproces? Misset Horeca sprak met Enrique Tellechea van het Spaanse designbureau The Null over de belangrijkste aandachtspunten voor een effectief horeca interieurontwerp.
Een goede routing in je restaurant is essentieel voor zowel de efficiëntie van je personeel als het comfort van je gasten.
Heeft uw zaak nog de gewenste uitstraling of kan het interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Kleine aanpassingen hebben al een groot effect. 5 tips.
Landgoed Het Rheins heeft in de keuken alles omgegooid. Er staat nu een gloednieuwe duurzame keuken.
Kloeg Collection heeft haar deuren geopend van het enige hotel in Philippine: Hotel Philippe Suites.
Rafael Larue van Livit Design, de grootste 'f&b conceptenbouwer ter wereld' was in Nederland om f&b-professionals mee te nemen in de wereldwijde trends in eten en drinken.
Pal tegenover hun sterrestaurant Odille in Sint Oedenrode openen Casimir Evens en Lotte Bloem Petite, een combinatie van bistro, wijnbar, suites en een boardroom. Het concept ademt een mix van Parijse en New Yorkse invloeden, maar met een warme, dorpsgerichte toegankelijkheid.
Waarom wordt kunst steeds belangrijker in de hospitalitysector? Wat zijn de voordelen van kunst in horeca? En hoe kunnen horecaondernemers kunst effectief inzetten binnen hun concept?
Een bijzonder interieur in een zaak vertelt een verhaal. Zo'n interieur neerzetten, is net als het maken van een recept. 'Je hebt ingrediënten waarmee je het interieur samenstelt en opbouwt', aldus Ingrid van der Veen. Met zeven design-elementen creëert zij een interieur dat past bij het concept en het verhaal van de ondernemer.
Horecaondernemers moeten zich houden aan landelijk vastgelegde geluidsnormen. Maar hoe wordt het het geluidsniveau van een horecabedrijf bepaald? Zelf meten en een pro-actieve houding richting gemeentehuis voorkomt boetes of sluiting.
Planten zijn eens belangrijke toevoeging aan horeca interieur en hun toepassing is niet alleen decoratief. Interieurbeplanting kun je voor verschillende doeleinden inzetten. Plantscapes en Oogenlust vertellen wat de trends zijn in groenbeleving en hoe je planten succesvol kunt toepassen in je interieur.