Sinds Versteyne 7 jaar geleden het concept van zijn bruine kroeg annex feestcafé Het Café veranderde en ombouwde naar brasserie Brasa Bar & Kitchen weten de gasten hun weg te vinden naar het terras voor ontbijt, koffie, lunch, diner en de borrel met dj. Er is jaren gebouwd aan een bedrijf dat in alle facetten klopt. Versteyne kijkt altijd goed om zich heen, leert, luistert, bedenkt en creëert en is altijd bezig met het nog beter doen in zijn zaak aan de Koemarkt in Purmerend.
De tweede plaats in de Terras Top 100 van 2019 was dan ook bitterzoet. En dan eigenlijk meer bitter dan zoet, want als Versteyne ergens aan meedoet, dan gaat hij voor de eerste plaats. En ja, hij had vooraf gehoopt op een podiumplek. En ja, natuurlijk was hij trots, vooral op zijn team, maar toch. ‘We doen volgend jaar weer mee en dan gaan we winnen’, verklaarde hij zich meteen weer strijdvaardig na het behalen van zijn tweede plek.
Versteyne zat afgelopen jaren niet stil. Hij had al langere tijd een oogje op het pand van zijn buurman, en toen het beschikbaar kwam, sloeg de ondernemer toe. De twee panden vormen nu één en het terras is daarmee ook een stuk groter geworden. Met grote parasols, heaters en glazen schermen is er een comfortabel jaarrond terras neergezet.

Het is een feestje om bij Brasa op het terras te zitten. De medewerkers pakken je in met professionele gastvrijheid, het comfortabele en gezellige terras en de topproducten op de kaart. Het is een topterras en de eerste plaats in de Misset Horeca Terras Top 100 is dan ook dik en dik verdiend. Proost!
Marjon Prummel is hoofdredacteur van Misset Horeca.