De nieuwe Bram’s Gourmet Frites in Gouda organiseert op zaterdag 17 maart een ‘Experience Day’. Het publiek kan de aardappelboer van Novifarm ontmoeten, eigen friet snijden en een culinair stoofgerecht proeven dat is bereid op een Green Egg. Degene die de gouden aardappel vindt, maakt kans op een jaar lang gratis friet.
Culinaire stoofs
Ook staat het opleidingsteam van Bram’s klaar om bezoekers bij te praten over alle ins en outs van het concept. De chef-koks van Las Palmas komen vertellen over de culinaire stoofs en Novifarm legt alles uit over het telen van duurzame aardappels en de misverstanden over biologische exemplaren.
>> Lees ook >> Bram Ladage opent nieuwe Rotterdamse vestiging in oude slagerij
Bram Ladage is niet onbekend in Gouda. 31 jaar geleden opende in het centrum van de stad de eerste vaste Bram Ladage-locatie van Nederland. Bram’s Gourmet Frites kenmerkt zich door naast friet ook stoofgerechten aan te bieden. De ‘stoofs’ zijn ontstaan in samenwerking met de chef-koks van restaurant Las Palmas en kenmerken zich door de royale toppings. Denk hierbij aan malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij of de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayo.
Bram’s Gourmet Frites
Bram Ladage, begonnen in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt, heeft inmiddels meer dan dertig winkels in heel Nederland. De nieuwe fritesformule Bram’s is groeiende, met nu drie vaste winkels en vijf eerdere ‘containervestigingen’. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om de formule naar het Midden Oosten te brengen.