Overvalpreventie is actueel. In de horeca is er een meer dan gemiddelde kans dat je in je werk te maken krijgt met een overval. Cafetaria’s hebben een verhoogde kans op een overval. Dit heeft te maken met de omloop van cash geld, de late openingstijden en de locatie. Wil je in staat zijn daarop adequaat te reageren, dat wil zeggen effectief blijven handelen met jouw eigen veiligheid en die van anderen voor ogen? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid? Dan is deze korte en intensieve training de juiste keuze. De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers.
Wat leer je tijdens de training overvalpreventie?
- In grote lijnen uitleggen hoe het angstsysteem werkt
- Hun eigen angst herkennen en beheersen
- Agressief gedrag herkennen en reduceren
- Verbaal en non-verbaal communiceren onder druk
- Volgens het geldende overvalprotocol werken
- De belangrijkste fysieke kenmerken van een overvaller (onopvallend) opnemen
Afmelden
Kijk voor data en aanmelding op de website van KHN. Als je je aanmeldt, wordt op je komst gerekend. Bij niet tijdige afmelding of no show wordt € 50 exclusief btw in rekening gebracht. Je kunt je tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren per e-mail afmelden bij khncursussen@khn.nl.