Granelli opent in Foodhall Scheveningen

Granelli opent in Foodhall Scheveningen

Met de start van het strandseizoen krijgt Foodhall Scheveningen er een aanwinst bij. Granelli opent er haar deuren.

Granelli biedt de échte Italiaanse keuken, met liefde en vakmanschap bereid. 'We zijn ontzettend blij dat Granelli zich bij Foodhall Scheveningen voegt,' zegt Jie Ling, eigenaar van Foodhall Scheveningen. 'Met ambachtelijke pizza’s en verse borrelplanken brengen ze de Italiaanse zon naar onze Foodhall. Het is de perfecte aanvulling op ons diverse aanbod, en we kunnen niet wachten om onze bezoekers te laten genieten van deze authentieke smaken.'

La bella cucina

Na succesvolle vestigingen op Market 27 en Market 33, twee urban foodstations in de hoofdstad, serveert Granelli nu ook haar ambachtelijke Italiaanse gerechten in de Foodhall in Scheveningen. De pizza’s worden gemaakt met een speciale blend van drie verschillende soorten meel, wat zorgt voor een lichte, knapperige bodem. Voor de vleesliefhebbers is er ook polpette: goed gekruide gehaktballetjes op Italiaanse wijze in verse tomatensaus.

De komst van Granelli naar Foodhall Scheveningen is een spannende nieuwe stap voor ondernemers Mauro Venturino en Gregory Pici.

'Mijn hele leven droomde ik van een eigen restaurant. Met deze nieuwe locatie aan het strand van Scheveningen wordt die droom alleen maar mooier. De Foodhall, het diverse publiek - werkelijk álles klopt aan deze nieuwe locatie van Granelli,' vertelt Mauro enthousiast.

Foodhall Scheveningen

Foodhall Scheveningen is een culinaire plek aan de Noordboulevard, waar fijnproevers kunnen genieten van een breed scala aan smaken en wereldkeukens. Met zestien verschillende foodconcepten biedt de Foodhall een gevarieerd aanbod: van Aziatische specialiteiten en Caribische lekkernijen tot verse lokale gerechten en de klassieke Italiaanse keuken. Foodhall Scheveningen is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.