Ton Horseling, mede-eigenaar van restaurant De Burg: 'Ook wij kregen op 15 maart om half zes te horen dat we om zes uur dicht moesten. Dat was verschrikkelijk. We moesten 40 gasten afbellen. Na een dag of tien hebben we besloten om met elkaar - gastvrouwen, koks en directie naast elkaar - de Koepelzaal op te knappen. Dat is gelukt: de zaal anno 1860 is nu mooier dan ooit.'
'We hebben wel de hulp ingeroepen van een styliste om ons te helpen met de kleuren, meubels, verlichting en de rest van het totaalplaatje. Zo kwam er een supermooi idee uitrollen met het Night Blue als basiskleur voor de wanden.'
Verschillende settings
Horseling: 'Bij de keuze voor het meubilair hebben we speciaal gekeken naar inzetbaarheid voor verschillende settings. Voorheen draaide we nooit a la carte in de Koepelzaal maar met de huidige richtlijnen komt de ruimte heel goed van pas en draaien we moeiteloos 80 personen a la carte op afstand.'
'Buiten wat timmerwerk en het schuren/lakken van de vloeren hebben we de klus geklaard met onze eigen mensen en daar is iedereen bijzonder trots op.'