Haal het maximale uit je bierassortiment, combineer de juiste bieren met de juiste gerechten of snacks, stel op een effectieve manier je bierkaart samen, wat zijn de trends die ik in de gaten moet houden en hoeveel alcoholvrije bieren (en welke?) moet ik voeren in mijn assortiment?
Ondernemers en leidinggevenden in alle sectoren van de horeca (hotel, restaurant, café, catering) krijgen op deze en meer vragen antwoord tijdens de Dag van het Bier. Voor zaken die al veel met bier doen en het maximale eruit willen halen, tot aan ondernemingen die 'meer met bier willen doen', maar graag handvatten aangereikt krijgen.
Ook Jopen toegevoegd aan programma
Een dag lang zullen experts uit de bierwereld inspirerende sessies en workshops organiseren. Deelnemers kunnen hier een keuze in maken en zo hun eigen dag samenstellen. Kijk hier voor het complete programma en om je in te schrijven voor de Dag van het Bier.
En na het toevoegen van Sanne Slijper van Two Chefs Brewing, is er nu nog een naam toegevoegd aan het programma. Barry de Haan zal namens Jopen vertellen over automatisering en bier in de zaak. Hoe ze onder meer bij de Jopenkerk in Haarlem met slimme barschermen, mobiele handhelds, tapautomatisering en unieke narrowcasting tevredenheid van gasten én van het team verhogen.
Dag van het Bier
De Dag van het Bier is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden in alle segmenten van de horeca. Deelname aan deze dag, inclusief een hapje en een drankje in de pauzes, kost €200. Abonnees van Misset Horeca betalen €150. Kijk voor alle informatie, tijden, prijzen en om je in te schrijven op Dagvanhetbier.com.