Drankenkaart
Collectie bijgewerkt op 06-03-2025
Duik in de wereld van smaak en verfijning met deze nieuwe collectie. Ontdek alles over de kunst van het samenstellen van de perfecte drankenkaart, van bieren tot cocktails, koffie tot thee en wijnen. Laat je inspireren door deskundige inzichten en trends die de gastbeleving naar een hoger niveau tillen.
Bierkaart
- Tips.Acht praktische tips voor een gastronomische bierpairing
- Zo informeer je gasten snel en simpel over je bierkaart
- Deze bierstijlen moeten op iedere bierkaart staan
- Bierkaart soms ingewikkeld? Zes termen op de bierkaart uitgelegd
- Dit zijn de meest bestelde alcoholvrije bieren van de drankkaart
- Tips.Zet bier op smaak op de kaart en maak keuzes
- Best practice.Zo haal je veel meer omzet met een goede bierkaart
- Best practice.Is een grote variatie alcoholvrije bieren op de bierkaart belangrijk?
- Best practice.Het belang van een goede bierkaart
- Best practice.Is het belangrijk om lokaal bier op de bierkaart te hebben?
Cocktailkaart
- De cocktailtrends voor 2025 volgens Mr. Lyan: van lokaal tot creatief
- Cocktails met kaas, cannabis of roggebrood? Griekse mixologist doet het gewoon
- Tips.Cocktailexperts: Hardlopers op de tap en serveer vers bereide toppers
- 5 x zomerse cocktails en 7 x vernieuwende verfrissende dranken
- 3 x whiskycocktails van topbars
- 9 x nieuwe thee- en koffiecocktails
- 5 x kleurrijke cocktails voor de lente en zomer
- Cocktailrecepten met limoncello
- 9 x zomercocktails voor op het terras
- Omzetgroei realiseren in de herfst zet cocktails op de kaart
- 14 feestelijke cocktails om het jaar mee af te sluiten
- 5 x snel te bereiden oranje cocktails
- 17 x oranje cocktails en dranken
- Wintercocktails: inspiratie voor de koude maanden
Koffie & Theekaart
- Koffie in de horeca: breed inzetbaar en hoge marges - alles wat je moet weten over koffie
- Zo zet je de perfecte espresso
- Tips.Tips voor een goede koffiekaart
- Tips.Voeg een shot espresso toe aan vers sinaasappelsap en make it dirty
- 20 manieren om koffie te serveren
- Koffie & theecreaties: 6 x zomerdranken
- 3 groene ijskoffies voor op het terras
- 6 x knappe ijskoffies
- 25 zomerse koude koffie- en theerecepten
- 45 verkoelende koffievarianten voor de zomerse koffiekaart
- 36 x winterse koffie: verwarm je gasten op koude gasten
- Warme onderscheidende winterdranken
- Thee-expert adviseert: Zet zelfgemaakte ijsthee op de kaart
- Meer marge met huisgemaakte thee
- Sinterklaas- en kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart
- Home-made ijsthee: Makkelijke en onderscheidende margemaker
- Vier recepten voor ijsthee van Kiona Malinka
- Best practice.Serveer dit lekkers bij de koffie
- Best practice.Extra theebeleving: haal alles uit de kruidentuin
Wijnkaart
- Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
- Zo maak je een goede wijnkaart
- Zo haal je meer rendement uit de wijnkaart
- Tips.Hoe ga je als ondernemer om met kurkengeld? Twee topsommeliers delen tips en tricks
- Tips.Tips van topsommeliers om een goede wijnkaart samen te stellen
- Aziatische gerechten en Duitse wijnen: Niet alleen zoete, maar ook droge wijnen harmoniëren
- Tips.Hoe ga je als ondernemer om met kurkengeld?
- Sherry als zomerwijn: 3 manieren om sherry te serveren
- Zomerse wijntrends: rosé en Italiaanse verfijning
- Elzaswijn is meer dan zoet: van strakdroog tot mousserend en rood
- 6 wijnbar-trends: Doelgroep in Randstad verschilt van die daarbuiten
- Hoe prijs je je wijn niet het restaurant uit?
- Een andere bubbel dan champagne: wat schenk je als alternatief?
- Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke rode kerstwijnen
- Betaalbaardere alternatieven voor de klassieke witte kerstwijnen
- 10 zomerwijnen: veel variatie van bruisend tot klassiek
- Zomerwit, rosé, bubbels of toch gekoelde rode wijn?
- Sherry: allesbehalve een oudewijvendrank
- Best practice.In gesprek met de sommeliers van het jaar: geef gasten geen wijncursus aan tafel
- Best practice.Sommeliers worstelen met alcoholvrije wijn
- Best practice.Chef-kok Joachim Muller maakt onderscheidende wijnkaart
- Best practice.Wijnbar Vindict wil wegblijven van klassieke wijnbar-model
- Best practice.Italiaanse wijnbar: Goede marges door directe inkoop
- Best practice.De Zoute Kater voert creatieve kaart met bijzondere wijnen
Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk alle collecties of zoek in alle artikelen.