Nog niet eerder is een restaurant door het publiek zo hoog beoordeeld tijdens de Heerlijk10Daagse. Met een gemiddeld reviewcijfer van een 9,73 wordt het record uit 2015 verbroken (9,55 - De Kromme Dissel). Mezger is geen onbekende in de landelijke top. Het team mocht in het najaar van 2017 ook de felbegeerde publieksprijs in ontvangst nemen.
'Wij zijn super overdonderd door de hoeveelheid mooie reviews. Ervaringen van gasten zijn heel belangrijk voor ons, zo kunnen we blijven verbeteren. Dat we deze publieksprijs voor de tweede keer in ontvangst mogen nemen maakt ons extra trots. En graag zouden wij ook onze gasten willen bedanken. En niet te vergeten ons team die elke dag weer voor een geslaagde lunch en diner zorgt', aldus patron-cuisiniers Sander de Jonge & Jeroen Tanis.
Landelijke top 10
1. Mezger Domburg 9,73
2. Boas Deventer 9,60
3. ‘t Amsterdammertje* Loenen ad Vecht 9,57
4. Herberg de Engel Dodewaard 9,55
5. ‘t Raedthuys* Duiven 9,50
6. De Luytervelde Eindhoven 9,50
7. Monnikendam Amersfoort 9,47
8. Hof aan Zee Koudekerke 9,38
9. Tante Koosje* Loenen ad Vecht 9,38
10. De keuken van Arragon Fluitenberg 9,38
Heerlijk10Daagse winnaarseditie
Tijdens de Heerlijk10Daagse winnaarseditie van 18 tot en met 27 januari 2019 serveren de winnaars nog één keer hun winnende menu’s. Een 3-gangendiner voor € 27,50 en een 3-gangenlunch voor € 22,50. Gasten eten voor € 10,- extra eet op sterniveau, voor € 20,- extra op tweesterrenniveau.
Over Mezger
Chef-koks Sander de Jonge en Jeroen Tanis openden in maart 2017 de deuren van Mezger in badplaats Domburg. Restaurant Mezger is onderdeel van een groter nieuwbouwproject: Mezger Lodges. Dit project behelst twintig exclusieve appartementen voor recreatieve bewoning. Het gebouw bestaat uit twee villa’s (Mezger en Maerel) onderling gekoppeld door een glazen tussenbouw waarin het restaurant is ondergebracht.