Sterrenrestaurant De Kromme Watergang pakt groots uit met 25-jarig jubileum

Sterrenrestaurant De Kromme Watergang pakt groots uit met 25-jarig jubileum

Edwin en Blanche Vinke van tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang pakken groots uit met hun 25-jarige jubileum.

Dan passeert een keur aan Nederlandse topartiesten de revue. Zo hebben Maikel Harte, Freek de Jonge, Peter Slager, Patrick Lodiers, Danny Vera en Paskal Jakobsen inmiddels hun medewerking toegezegd.

Afterparty

Verder staat de avond in het teken van goed eten, drinken en feesten. Op het foodplein laten tal van relaties van De Kromme Watergang de bezoekers kennismaken met hun beste producten en lekkerste dranken. Zij presenteren wijn-spijscombinaties die perfect aansluiten bij het culinaire oeuvre van sterrenchef Edwin Vinke. De afterparty staat in het teken van goede muziek en een informeel samenzijn met iedereen die zich verbonden voelt met Edwin, Blanche en hun restaurant.

Over De Kromme Watergang

De Kromme Watergang in het Zeeuwse Hoofdplaat is bekroond met twee Michelinsterren. Aan het roer staan Edwin en Blanche Vinke. Recent werd het keukenteam er aangevuld met onder meer hun zoon Tom die er werkt als souschef, en Wouter Kik die in juni de overstap maakte vanuit De Vierbannen in Ouwerkerk. De zilte gronden waarop hij geboren is, vormen de basis voor de keuken van Edwin Vinke. In 2005 werd het restaurant gewaardeerd met een eerste Michelinster. In 2011 volgde de tweede.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.