Nick van Duijn is aangesteld als Food & Beverage Director. Van Duijn is sinds 1 september verantwoordelijk voor de vier door Michelin bekroonde restaurants van het hotel, die samen vier Michelinsterren en een Bib Gourmand behelzen. Daarnaast vallen de twee bars, het ontbijtrestaurant, de grootschalige banquetkeuken inclusief patisserie-afdeling en Okura’s kookstudio onder zijn eindverantwoordelijkheid en is hij lid van het managementteam van Hotel Okura Amsterdam. Nick van Duijn deed voor zijn komst naar Amsterdam ruim tien jaar buitenlandse ervaring op bij diverse hotelketens in onder andere het Midden-Oosten, Afrika en Azië. Van Duijn: 'Ik ben verheugd dat ik mijn ervaring kan inzetten om de ingeslagen weg te continueren en het hoogstaande culinaire karakter verder uit te dragen. Hotel Okura Amsterdam biedt een bijzondere culinaire mix en ik ben trots daar aan bij te mogen dragen.'
Van stagiaire tot manager Marketing
Per 1 oktober vervult Saskia van de Sanden de functie van Manager Marketing & Communications. Van de Sanden startte haar carrière bij Hotel Okura Amsterdam in 2010 als stagiaire van de Hoge Hotelschool Maastricht, waarna ze verschillende functies binnen het Marketing & Communications team vervulde. Eerder dit jaar rondde ze succesvol het Young Professionals Program af, een door het hotel aangeboden trainingsprogramma dat jonge talentvolle medewerkers de kans biedt zich te ontwikkelen op het gebied van leiderschap.