De vijf topchefs -allen met Indonesische roots- Pascal Jalhay (voorheen Vermeer en La Rive), Jaimie van Heije (Restaurant Jaimie van Heije), Syrco Bakker (Pure C), Hans van Triest (Kasteel Kerkebosch) en Noah Thenu (Supperclub) willen laten proeven dat er zo veel meer is dan de overbekende rijsttafel. Daarom serveren ze een speciaal voor deze avond samengesteld menu met traditionele Indonesische gerechten die op moderne wijze gemaakt en geserveerd worden. 'We willen laten zien dat de hedendaagse Indonesische keuken hartstikke innovatief, spannend en bovendien super sexy is', aldus Pascal Jalhay.
Pittig programma
Omdat het vijf-gangendiner wordt gekenmerkt door spannende smaken, kleuren en een hoop creativiteit heeft vinoloog én kok Allard Sieburgh (De Sawa) een bijzonder wijnarrangement samengesteld. De Supperclub zorgt daarnaast voor het spektakel er omheen. Daarom zullen de optredens, live visuals en muziek deze avond extra pittig zijn. Door de beeldprojecties rondom, waan je je even op de sawas, tussen een schaduwspel van wajangpoppen of ben je misschien wel toeschouwer van een groep pencak silat-krijgers.
Spraakmakende traditie
Het gastkok-event van supperclub is inmiddels een traditie. Al in 2002 organiseerde supperclub haar eerste gastkok-event in samenwerking met Hans van Wolde van Beluga en Jonnie en Thérèse Boer van De Librije. Sindsdien hebben o.a. Martin Berasategui, Jacques & Laurent Pourcel en Sergio Herman op stuk voor stuk spraakmakende avonden gekookt.
De laatste horeca evenementen als eerste in uw mailbox?
Mis niets meer dankzij de gratis Misset Horeca nieuwsbrief; zo’n 23.000 horecaprofessionals gingen u al voor! Meld u hier aan