De jury roemt de creatie van Jeffrey niet alleen vanwege de mooie presentatie, maar vooral om de smaak en de voor catering belangrijke hanteerbaarheid. Hollands Geknorrr bestaat uit een combinatie van dungesneden buikspek met drie verschillende mosterdsmaken. In 2015 won Reijnen met zijn creatie ‘Hollands Gemekkerrr’.
Bas Diks van Melz Authentiek Culinair in Harreveld werd tweede met zijn creatie ‘Haan’. Roland Biermans van Appel Catering in Roermond ging met zijn ‘Njam Njam’ met de derde prijs naar huis.
Naast goud, zilver en brons zijn er vier sponsorprijzen uitgereikt: Roland Biermans van Appel Catering wint de Zwanenberg-sponsorprijs. Sabine Huijsman van E/F Pier Departure kreeg de beker uitgereikt van Lebo. De Carl Siegert prijs gaat naar Septhanie van der Zwet van Schiphol Plaza en Miranda Paling van Cafetaria ’t Stamhuijs won de prijs van SVO.
Aan de wedstrijd die op 12 januari tijdens de Horecava werd gehouden deden twaalf finalisten mee.