Wang zegt hierover: 'De robots zullen niet onze medewerkers gaan vervangen maar juist ondersteunen zodat onze medewerkers extra service en aandacht aan de gasten kunnen geven.' De robots krijgen een eigen persoonlijke naam en vormen zo onderdeel van het Sushi San-team. 'Zo wordt een avondje Sushi San een unieke ervaring.'
Interieur Sushi San
Het restaurant opent de deuren begin oktober aan de Panweg in Zeist. De zaak is ingericht met een combinatie van modern design en traditionele Japanse elementen zoals grote houten kolommen, rijstpapieren lampen en tekeningen van koi karpers. Hier genieten straks zowel kleine als grote gezelschappen van een exclusief all you can dine concept.
Het restaurant is ingericht met natuurlijke materialen zoals eikenhout, natuursteen en veel glas. Ook werkten de interieurontwerpers van Horeca Sfeermakers met strakke vormen en een moderne stijl. De urban sfeer wordt gecreëerd door het gebruik van grote hangplanten en bomen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de intieme sfeer in Sushi San wordt gewaarborgd. Zo valt het nauwelijks op dat deze zaak wel 275 gasten binnen en 90 gasten buiten kan verwelkomen. Een ander bijzonder element aan Sushi San, is het all you can dine concept (exclusief drankjes). Voor een vaste prijs per gast mogen er elke ronde vier gerechtjes worden besteld. Er is een maximum aantal rondes, afhankelijk van het no spillingsbeleid.
Signature dishes en klassiekers
In de keuken wordt gewerkt met wagyu beef, truffel en kwalitatief hoogstaande sashimi. Dit authentieke rauwe visgerecht, bereidt met frisse smaken en verse kruiden, is één van de specialiteiten van de chef. Hierover zegt hij: 'Ik houd van ingrediënten als yuzu en lime. Met frisse zuren kun je de smaken van de gerechten omhoog brengen. Dat kan bijvoorbeeld erg goed bij zalm, zeebaars en sint- jakobsschelpen. Daarnaast houd ik erg van gegrild vlees, zoals ossenhaas qubes met sake-sojasaus van de teppanyaki. Of mijn favoriet; beef tataki met een yuzu ponzu saus.'
Voor visliefhebbers zijn er ook bijzondere creaties, zoals geflambeerde zeebaars met een crème van uien, avocado en komkommer. Naast deze prachtige gerechten, vind je ook genoeg klassiekers op de kaart, zoals de California roll, spicy crispy ebi roll, hotbowls en spicy prawns. Op de drankenkaart worden gasten ook weer verrast door een combinatie van klassiekers en nieuwe producten. Zo is er keuze uit mooie cocktails, Japanse speciaalbieren en streekbieren en bijzondere Japanse whisky’s.