Proefschrift Restaurant Awards: Dit zijn de Talenten van het Jaar 2019

Proefschrift Restaurant Awards: Dit zijn de Talenten van het Jaar 2019

Naast Chef van het Jaar en Restaurant van het Jaar in diverse prijscategorieën, benoemt Jan van Lissum, initiatiefnemer van de Proefschrift Restaurant Awards, ook de Talenten van het Jaar. Dit zijn de winnaars.

Talentvol Chef van het Jaar

Jurgen van der Zalm van Vinkeles in Amsterdam werd verkozen tot Talentvol Chef van het Jaar.

Gastvrouw van het Jaar

Saskia de Kuijer – 6&24, Den Haag - werd verkozen tot talentvol Gastvrouw van het Jaar

Talentvol Sommelier van het Jaar

Tim Theuns van Pure C, Cadzand Bad** werd verkozen tot Talentvol Sommelier van het Jaar.


Genomineerden

De genomineerden in de volgende categorieën waren:

Talentvol Chef van het Jaar:

Robin van de Bunt – De Leuf, Ubachsberg*
Paul Kappé – Monarh, Tilburg
Rasmus Olander – Benz at Kazerne, Eindhoven
Lars Scharp – Lars, Amsterdam
Jurgen van der Zalm – Vinkeles, Amsterdam*

Talentvol gastheer/gastvrouw:

Shannon Hofman – De Burgemeester, Linschoten
Nicole Oosthoek – De Nederlanden*, Vreeland
Merlijn van den Bosch – Flicka*, Kerkdriel
Pauline Wiskerke – De Kromme Watergang**, Hoofdplaat
Saskia de Kuijer – 6&24, Den Haag
Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 Restaurant Award 2019?

Talentvol Sommelier van het Jaar:

Joey Lange –Fred, Rotterdam**
Natasja Noorlander – Vinkeles, Amsterdam*
Tim Theuns – Pure C, Cadzand Bad**
Adriaan Visser – Tribeca, Heeze**
Priscilla van der Voort – Waterproef, Scheveningen

The Wine & Food Association organiseert de ‘Proefschrift Restaurants Awards' tijdens de horecavakbeurs Gastronomie in de RAI Amsterdam. Voorheen was Jan Van Lissum licentiehouder van Gault&Millau Nederland en werden de prijzen onder deze noemer uitgereikt. ‘Proefschrift Restaurants’ is een nieuw restaurant platform, dat vorig jaar officieel werd gelanceerd.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.