Na een grootschalige verbouwing zijn gasten vanaf 29 maart welkom in het nieuwe restaurant De Beren. Dat wordt omschreven als ruimer en moderner. Het nieuwe pand gelegen aan Karel Doormanstraat 300 ondergaat momenteel een grote metamorfose. Het interieur wordt voorzien van een stoere eigentijdse uitstraling en er wordt een groot terras aangelegd.
Leestip: Ad Schaap en Martijn Jansen over De Beren 2.0
'Hoogtijd dat we in het centrum van Rotterdam een mooie nieuwe vestiging krijgen. We zijn een volledig nieuwe weg ingeslagen qua uitstraling en kwaliteit in alle facetten van ons bedrijf. Zodra onze gasten met een glimlach het restaurant verlaten, is onze missie geslaagd', vertelt eigenaar Ad Schaap.
Van knuffelbeer naar stoere bar
De honderden herkenbare knuffelberen maken plaats voor een robuuste stoere bar en sfeervolle zitjes. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Ieder seizoen komen er nieuwe gerechten op het menu en wordt er ingespeeld op trends.
Restaurant De Beren
De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels in het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Gelderland. De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld. Naar verwachting opent volgende maand een restaurant in Zwolle, de eerste vestiging in Overijssel.