Rubbervrije afdichting Rosval wint Horecava Innovation Award

Rubbervrije afdichting Rosval wint Horecava Innovation Award

De nominaties van de Horecava Innovation Award 2016 zijn bekend. Sfeer, smaakbeleving, minder verspilling en écht contact zijn de centrale thema's bij de zestien genomineerde producten en diensten. Tijdens de feestelijke opening van de Horecava  worden de categoriewinnaars, de overall winnaar en de winnaar van de Karel de Vos Award bekendgemaakt.

CityHub, de overnachtingscabines  van CityHub uit Amsterdam won in de categorie Concepts, Interior & Design en  in de categorie Digital, Applications & Social Media won de BarDoggy, een app die de drukte meet in de kroeg. Pekoe Tea Liqueur, een theelikeurserie van Pekoe won bij Food & Beverage. De winnaars werden maandag 11 januari tijdens de feestelijke opening van de Horecava bekendgemaakt. Sfeer, (smaak)beleving en duurzaamheid waren de centrale thema’s bij de zestien genomineerde producten en diensten. Al proevend, keurend en testend kwam de onafhankelijke jury, bestaande uit ondernemers, deskundigen en journalisten, tot zestien genomineerden. Hieruit werden de winnaars gekozen.

Karel de Vos Award
Ook bij deze editie van de Horecava Innovation Award werd weer de Karel de Vos Award uitgereikt. Deze bijzondere trofee, vernoemd naar de in 2012 overleden initiatiefnemer en drijvende kracht achter deze wedstrijd, ging naar de Bieterbal, een bitterbal op basis van rode biet van Jonathan Karpathios.

De Bieterbal is een  krokante bitterbal met een vulling van gefermenteerde biet. Minder vlees eten, meer groenten eten, dat is al jaren de missie van Karpathios. In zijn restaurant Vork&Mes is meer dan 80% van wat op het bord komt groente.

Publieksprijs
Vanaf begin december kon via de Facebookpagina van de Horecava gestemd worden op zijn of haar favoriete innovatie. 't Zusje App verzamelde de meeste stemmen en kreeg de publieksprijs uitgereikt.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.