FreshRecruitment
Zo wordt je wijnbar een succes: Van het organiseren van events tot duurdere wijnen per glas
De wijnbars, wijnrestaurants en resto-bars behoren tot de meest populaire nieuwe starters binnen de horeca. Wat maakt ze succesvol?
De wijnbars, wijnrestaurants en resto-bars behoren tot de meest populaire nieuwe starters binnen de horeca. Wat maakt ze succesvol?
Pal tegenover hun sterrestaurant Odille in Sint Oedenrode openen Casimir Evens en Lotte Bloem Petite, een combinatie van bistro, wijnbar, suites en een boardroom. Het concept ademt een mix van Parijse en New Yorkse invloeden, maar met een warme, dorpsgerichte toegankelijkheid.
De Buren in Bussum is een nieuw sfeervol restaurant waar je in de ochtend terecht kunt voor koffie en lekkers en de dag eindigt met een avond vol wijnen, lokale bieren en kleine gerechtjes om te delen. Het interieur is speels en kleurrijk. Binnen gluren? Bekijk de interieurfoto's.
De nieuwe wijnbar Café Barolo van Adrian Zarzo staat op het punt van openen. In de nieuwe zaak in het stadshart van Eindhoven worden er dertig tot veertig open wijnen geschonken.
De jury van de Winebar of the Year-competitie in Nederland heeft bekendgemaakt dat Buskens in Nijmegen de titel 'Winebar of the Year 2024' in de wacht heeft gesleept.
De Nieuwe Garde Horeca Groep timmert aan de weg en opent twee zaken. Bistro en boutique hotel Léo Léo opende op 7 februari 2025 de deuren aan de Twijnstraat in Utrecht. Later dit jaar opent visrestaurant en wijnbar Maresia in het pand van Stan Utrecht.