Trompenburg Tuinen & Arboretum
Onno Kokmeijer is gelukkig in nieuwe rol: 'Trots en ego zijn grootste problemen in horeca'
Onno Kokmeijer stopte na bijna twintig jaar bij Ciel Bleu** in Amsterdam, om tsja, wat te gaan doen eigenlijk?
Onno Kokmeijer stopte na bijna twintig jaar bij Ciel Bleu** in Amsterdam, om tsja, wat te gaan doen eigenlijk?
Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van catering en wordt culinair verantwoordelijk bij DarkKitchenXL.
The Kitchen Dojo, een shared dark kitchen-formule die gedeelde keukenruimte voor productie, delivery en take-out verhuurt, breidt na de start in Rotterdam nu ook uit naar Amsterdam. In Rotterdam maken tal van bekende horecaformules gebruik van de locatie, oprichter Junior Lugte hoopt in Amsterdam op eenzelfde succes.
Vegan Burger Brothers heeft het aantal virtuele franchiselocaties in de eerste weken van het nieuwe jaar (bijna) verdubbeld. Het initiatief van Paul van Wijngaarden en Rens Bekkers is nu met dertien locaties actief in negen steden. Het concept kenmerkt zich door het feit dat het wordt geïmplementeerd bij ondernemers die ruimte over hebben in hun keuken.
De Belgische keten van dark kitchens Casper, komt naar Nederland. Er is 5 miljoen euro opgehaald voor de uitbreiding.
Eric de Kock, voormalig eigenaar van Café Walzicht in Woerden - ooit door Misset Horeca uitgeroepen tot Beste Oranje Café van Nederland- is gestart met Bezorgrestaurants.nu. Hij bundelt zes verschillende keukens in één dark kitchen. 'We redden huwelijken door een brede keuze van eten aan te bieden,' lacht De Kock.