FreshRecruitment
The Nacho Bar in Tilburg houdt bierprijs bewust laag
Vorig jaar dronk je er nog een biertje voor slechts 1 euro. Toch is de prijs ook nu nog altijd zeer laag.
Vorig jaar dronk je er nog een biertje voor slechts 1 euro. Toch is de prijs ook nu nog altijd zeer laag.
Stadscafé Benee en Stadsfoyer Boove transformeren Schouwburg Concertzaal Tilburg met een sfeervolle mix van vintage en modern design. Zeven dagen per week een all-day hotspot voor ontbijt, lunch en diner.
Freek Sprangers en Bas Remie openden op 4 oktober 2024 de deuren van Rooftopbar Strøming Tilburg. Op deze iconische locatie, waar eerder de bekende hotspots Doloris en Mauve van Jaap van Ham zaten, hebben de ondernemers een nieuwe sfeer neergezet. 'We hebben alles veranderd, behalve de keuken.' Gasten kunnen nu optimaal van het uitzicht op de skyline van Tilburg genieten in een warme, biophilic sfeer.
Nog niet eerder liepen de zaken zó goed als dit jaar. Maar restaurant Pig & Rye in Tilburg stopt er toch echt mee. Chef en mede-eigenaar Luc Martin (43) is moe, maar voldaan. 'Als ik op deze manier doorga, dan haal ik de vijftig niet.'
Het bekende restaurant Pig & Rye in Tilburg wordt te koop aangeboden door chef en mede-eigenaar Luc Martin. De zaak werd landelijk bekend door de ambachtelijke manier van werken en de goede recensies. 'Er liggen geen nare redenen aan ten grondslag, ik wil gewoon iets anders gaan doen', zegt Martin tegen Misset Horeca.
Rooftopbar Doloris in Tilburg wordt losgekoppeld van de Meta Maze Doloris en krijgt een andere naam. Jaap van Ham zet, met steun van enkele investeerders, de rooftopbar voort onder de naam Rooftopbar Mauve. Zijn twee compagnons stappen uit het bedrijf en gaan ieder hun eigen weg.