Hugo Kruijssen.

Hugo Kruijssen en Herman Hell kiezen met Sugo Pizza voor andere vorm van groei

Als Hugo Kruijssen en Herman Hell in 2018 Sugo Pizza overnemen, willen ze fors groeien in aantal vestigingen. Zes jaar later gaat het nog steeds over groei, maar wel op andere vlakken.

Bij Restaurant Aroma gaan pizza en gastronomie uitstekend samen

Bij Restaurant Aroma gaan pizza en gastronomie uitstekend samen

Culinaire rebellie. Zo omschrijft Restaurant Aroma in Vaassen hun plan om pizza te verheffen tot sterrenrestaurantniveau. Voor 75 euro per persoon serveren Chef Pasquale Carfora en zijn Italiaans-Amsterdamse kompaan Antonio Cavoto 'pizza fine dining'.

De Pizzabakkers wil 50 vestigingen in 2025 met hoofdrol voor Romeinse pizza met prosecco

De Pizzabakkers wil 50 vestigingen in 2025 met hoofdrol voor Romeinse pizza met prosecco

Met De Pizzabakkers willen Siang-Lan Go, Dmitri Schokker, Margreet Leguijt en Anthony de Vries de huiskamer zijn voor de buurt. Niet chic maar lekker en met een hoofdrol voor Romeinse pizza's en prosecco. In 2025 moet ons land 50 vestigingen tellen. 'Het leven is te kort om niet iedere dag een feestje te vieren.'

New York Pizza bestaat 30 jaar en opent 300ste vestiging

New York Pizza bestaat 30 jaar en opent 300ste vestiging

Pizzaketen New York Pizza viert een dubbele mijlpaal. Dit jaar viert het bedrijf haar 30-jarige bestaan én op 29 december wordt in Breda de 300ste vestiging in Nederland geopend.

Holy Moly Pizza haalt 55.000 euro op met crowdfunding

Holy Moly Pizza haalt 55.000 euro op met crowdfunding

Holy Moly Pizza bezorgt pizza's niet in een doos, maar met mobiele pizza-keukens. Om de groeiende vraag aan te kunnen, is ondernemer Ben van Duijn een crowdfunding gestart via het platform CrowdAboutNow.

Sugo Pizza innoveert met plantaardig: 'Gasten verwonderen met de Redefine Lamskebab en Pulled Pork'

Sugo Pizza innoveert met plantaardig: 'Gasten verwonderen met de Redefine Lamskebab en Pulled Pork'

Sugo Pizza heeft de menukaart omgedraaid. In plaats van een aparte categorie plantaardig wordt er nu expliciet vermeld of een gerecht vlees, vis of zuivel bevat. Zo hoopt eigenaar Hugo Kruijssen plantaardig een boost te geven. Voldoende plantaardige opties bieden is daarbij een vereiste. Daarom zocht hij de samenwerking op met Redefine Meat.