FreshRecruitment
René Bogaart over gastbenadering: 'De gast is geen koe in de wei'
Horecaondernemer René Bogaart laat niets aan het toeval over. Ook wat betreft gastbenadering heeft de succesvolle tycoon een messcherpe strategie.
Horecaondernemer René Bogaart laat niets aan het toeval over. Ook wat betreft gastbenadering heeft de succesvolle tycoon een messcherpe strategie.
Anne Prinsen, studente van de Twentse school ROC van Twente heeft goud gewonnen bij het NK Gastheer/Gastvrouw (Skills Heroes) in de RAI Amsterdam.
Een horecabedrijf kan niet zonder personeel. Koken, afwassen, gasten bedienen, de marketing; je kunt het niet allemaal zelf doen als ondernemer. En personeel betaal je een salaris. Maar hoe bepaal je het salaris van je werknemer? Wat kost horecapersoneel?
SVH Meesterkok Willem-Pieter van Dreumel heeft na ruim zeven jaar het Koninklijk Huis verlaten. Koning Willem-Alexander stelde hem in 2017 als chef aan, om het culinaire team binnen de Dienst van het Koninklijk Huis te leiden.
Ieder bedrijf heeft te maken met wetten en regels. Als je personeel in dienst hebt, is kennis van het arbeidsrecht nodig. Dit zijn de belangrijkste wetten en artikelen waar je als horecaondernemer mee te maken hebt.
Na waarschijnlijk een lange zoektocht, heb je de juiste persoon gevonden voor de vacature binnen jouw horecabedrijf.