Martijn Dresen nieuwe General Manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Martijn Dresen nieuwe General Manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Martijn Dresen is de nieuwe General Manager van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Dresen bekleedde eerder verschillende commerciële en operationele leiderschapsposities gedurende een periode van 13 jaar bij verschillende Hilton hotels in het Verenigd Koninkrijk.

Alle aspecten

Hilton Amsterdam Airport Schiphol telt 433 kamers en opende in december 2015. Het hotel is eigendom van Archer Hotel Capital B.V. en wordt beheerd door Hilton. Met meer dan 20 jaar ervaring mag Dresen nu leiding geven aan het team in alle aspecten van de operatie van het hotel. Dat gaat van marketing en financiën tot service en klanttevredenheid.

De manager zegt trots te zijn op zijn nieuwe rol. ‘Daarnaast streef ik ernaar onze duurzaamheidsinitiatieven naar een hoger niveau te tillen', zegt Dresen. 'Wat een positieve invloed zal hebben op het milieu en de gemeenschap waar wij ons in bevinden.’

Loopbaan

Hiervoor was Dresen General Manager van een cluster van twee Radisson hotels in Antwerpen. Daar hield hij toezicht op de groei van de hotels. Daarvoor was hij General Manager van Crowne Plaza Maastricht. Hij leidde er een hoog presterend team in het belangrijkste en grootste residentiële conferentiehotel van de stad.

Zijn ervaring omvat dus ook nog verschillende commerciële en operationele leiderschapsposities gedurende een periode van 13 jaar bij verschillende Hilton hotels in het Verenigd Koninkrijk. Zo was hij werkzaam voor het Double Tree by Hilton Tower of Londen als 'gm'. Ook was hij in datzelfde hotel ruim 2,5 jaar director of operations. En daarvoor, op dezelfde locatie director of business development.

Bekijk deze collectie

Nieuwe medewerker

In de huidige arbeidsmarkt zijn horecaondernemers veel tijd kwijt aan het werven en aannemen van nieuwe medewerkers. Het is immers lastig om geschikte medewerkers te vinden. In deze collectie staan tips & tricks voor ondernemers om hier zo goed mogelijk mee aan de slag te gaan. Ook delen horecaondernemers hun praktijkvoorbeelden.