Jeroen Boone nieuwe executive chef van Pulitzer Amsterdam

Jeroen Boone nieuwe executive chef van Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam verwelkomt Jeroen Boone als hun nieuwe executive chef. Boone, een bekende naam in de Amsterdamse restaurantscene, lanceert dit najaar zijn menu in restaurant Jansz.

In zijn rol als executive chef bij het Pulitzer Amsterdam is Jeroen Boone verantwoordelijk voor de culinaire beleving in het volledige vijfsterrenhotel aan de grachten. Dit omvat niet alleen restaurant Jansz. in de Negen Straatjes, maar ook de Pulitzer Garden, Pulitzer's Bar en de uiteenlopende evenementen die het hotel organiseert. Boone volgt Arnout van der Kolk op, die in maart vertrok naar Vineyard.

Aandacht en verfijning

Boone komt over van Waldorf Astoria Amsterdam waar hij verschillende rollen heeft vervuld van onder andere Sous Chef van Spectrum(**) en Executive Sous Chef van Waldorf Astoria. Voorafgaand werkte Boone bij Bord’Eau(**) in De L’Europe met Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, en later met Bas van Kranen. Ervoor heeft hij zijn culinaire vaardigheden ontwikkeld in Australië, Aruba en Spanje.

Een frisse wind voor Jansz.

Vanaf oktober introduceert Boone zijn nieuwe menu bij restaurant Jansz. Dit menu weerspiegelt zijn visie op verfijnde smaken en creativiteit en markeert daarmee een nieuw hoofdstuk voor het Amsterdamse restaurant.

‘Ik kijk er enorm naar uit om samen met de getalenteerde teams de ervaring van Pulitzer Amsterdam naar een hoger niveau te tillen. De kans om Jansz. weer naar de top van casual dining in Amsterdam te brengen, grijp ik met beide handen aan. We gaan ervoor zorgen dat dit restaurant op deze prachtige locatie de aandacht en verfijning krijgt die het verdient’,  aldus Boone.

Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam, onderdeel van de Lore Group, kijkt vol vertrouwen uit naar de bijdrage van Jeroen Boone. Zijn komst versterkt de culinaire ambities van het hotel en draagt bij aan de groei en reputatie van Pulitzer Amsterdam als een toonaangevende bestemming voor zowel lokale bewoners als internationale gasten.

Bekijk deze collectie

Nieuwe medewerker

In de huidige arbeidsmarkt zijn horecaondernemers veel tijd kwijt aan het werven en aannemen van nieuwe medewerkers. Het is immers lastig om geschikte medewerkers te vinden. In deze collectie staan tips & tricks voor ondernemers om hier zo goed mogelijk mee aan de slag te gaan. Ook delen horecaondernemers hun praktijkvoorbeelden.