Nieuwe commercial director DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Nieuwe commercial director DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft Mahasin Balfour aangesteld als nieuw commercieel directeur. Hiervoor was zij commercial manager bij Hilton Munich Park & Hilton Munich City.

Mahasin Balfour (29), van origine uit het Verenigd Koninkrijk, heeft hiervoor voor verscheidene Hilton hotels gewerkt. Medio juli 2024 is zij bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station begonnen. 'Ik ben in 2016 voor het eerst bij Hilton gaan werken in Brighton,' vertelt Balfour. 'In die tijd bezocht ik Amsterdam regelmatig met vrienden in het weekend. We kozen toen altijd voor DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station vanwege de geweldige locatie. Mooi om nu acht jaar later weer terug te keren als onderdeel van het team.'

Een nieuwe impuls

'Ik ben verheugd dat ik ben aangesteld als commercieel directeur bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. We hebben al fantastische stappen gezet, zoals de recente opening van koffiecorner LOT61 en de viering van de eerste verjaardag van onze rooftopbar LuminAir. Mijn topprioriteit is om onze commerciële strategie nauwkeurig af te stemmen op onze doelen, zodat we niet alleen onze targets behalen, maar ook de nummer één hotelbestemming voor onze gasten in Amsterdam blijven."

Commerciële strategieën

'We zijn verheugd Mahasin Balfour in ons team te mogen verwelkomen,' zegt Floris Licht, general manager van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. 'Haar uitgebreide ervaring en dynamische aanpak zullen ongetwijfeld een frisse kijk en drive geven aan onze commerciële strategieën. Met de vernieuwende ontwikkelingen in ons hotel, waaronder het nieuw te openen restaurant en bar, zal Mahasin's leiderschap instrumenteel zijn in het bereiken van onze ambitieuze doelen.'

Bekijk deze collectie

Nieuwe medewerker

In de huidige arbeidsmarkt zijn horecaondernemers veel tijd kwijt aan het werven en aannemen van nieuwe medewerkers. Het is immers lastig om geschikte medewerkers te vinden. In deze collectie staan tips & tricks voor ondernemers om hier zo goed mogelijk mee aan de slag te gaan. Ook delen horecaondernemers hun praktijkvoorbeelden.