grow Recruitment
Sterchef als nieuwe voorzitter Sterklas
'Het volgen van een opleiding van de Sterklas is meer dan roeren in een pannetje' zei SVH-Meesterkok Theo van Rensch ooit.
'Het volgen van een opleiding van de Sterklas is meer dan roeren in een pannetje' zei SVH-Meesterkok Theo van Rensch ooit.
Met de komst in juni van SVH Wijnmeester Ronald Opten naar Olivijn en een andere 'oude' meester, eigenaar en SVH Meesterkok Menno Post, in de keuken heeft Olivijn twee meesters aan het roer.
Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en horecaopleidingen uit heel Nederland doneren met de steunactie Koken voor Oekraïne samen meer dan 11.000 euro aan Giro555 van de samenwerkende hulporganisaties. Dit bedrag werd opgehaald door georganiseerde lunches en diners op scholen en in de bedrijfsbrasserie van SVH.
SVH Wijnmeester Ronald Opten verlaat het Amstel Hotel in Amsterdam. Hij werkte er maar liefst 14 jaar. Hij gaat in juni aan de slag in sterrestaurant Olivijn van Menno Post en Saskia de Wal in Haarlem.
Sinds kort ligt er geen linnen meer op tafel bij sterrestaurant Olivijn in Haarlem van Menno Post en Saskia de Wal, maar leer. 'Het is mooi, duurzamer, goedkoper en het bespaart werk', vat de ondernemer zijn keuze samen.
Sterchef Menno Post van restaurant Olivijn in Haarlem doet op social media een oproep voor een woonruimte in die stad voor twee vluchtelingen die hij graag een baan wil aanbieden.