Florentine Rijkmans over Horecava: 'Nieuwe mogelijkheden en nooit meer verdwalen'

Florentine Rijkmans over Horecava: 'Nieuwe mogelijkheden en nooit meer verdwalen'

Ook dit jaar belooft Horecava de belangrijkste plek te zijn voor kennisdeling en inspiratie in horecaland.

Een zelfstandig massage-apparaat

Deze innovaties en producten vielen op tijdens internationale vakbeurs EquipHotel

EquipHotel, de internationale vakbeurs voor de horecasector, is weer in volle gang. Misset Horeca bezocht het meerdaagse event in Parijs en kwam bijzondere innovaties en producten tegen.

17x nieuwe snacks en sauzen voor de borrelkaart

17x nieuwe snacks en sauzen voor de borrelkaart

Het is goed om af en toe je snackassortiment onder de loep te nemen en te bekijken of er nieuwe alternatieven zijn, want met verrassende snacks op je menukaart trek je altijd de aandacht van je gasten. Met deze 17 nieuwe snacks geef je jouw borrelkaart een frisse update.

'Verbeter je online reviews' en andere tips waarmee je winst kunt maximaliseren

'Verbeter je online reviews' en andere tips waarmee je winst kunt maximaliseren

Ondernemers voorzien van adviezen om aan het eind van het jaar meer winst over te houden. Horeca-adviseur Franck Evers en zijn compagnon Frank Laumen schreven er een boek over: Essentiële horeca management strategieën voor de nieuwe generatie. Misset Horeca mag 15 tips weggeven. In dit tweede deel 7 tips over marketing.

Gespot: gastvrij en veilig laden van fietsaccu's

Gespot: gastvrij en veilig laden van fietsaccu's

Recentelijke incidenten zoals accubranden in hotels in Winterswijk en Steenwijk, en in een grote fietsenstalling, hebben de risico's van lithium-ion batterijen van fat-bikes en elektrische fietsen benadrukt. Stadshotel van Rossum in Woerden heeft voor de veiligheid en service de Lithium-locker geïnstalleerd. 'Gasten kunnen hun fietsaccu's in een beschermde omgeving opladen en niet meer op de hotelkamer,' aldus general manager Manon van Kuijk.

Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije

Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije

We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in driesterrenrestaurant De Librije.