1. Eazie opent vijf nieuwe vestigingen in drie maanden tijd
  2. Espresso Bar Hagen opent vestiging in Amsterdam
  3. Duurzaam boetiekhotel en restaurant Bent opent in Oisterwijk
  4. Ondernemers van Old Scuola openen restaurant Grand Locale in Rotterdam
  5. The Bar Next Door opent als nieuwste cocktailbar in Breda
  6. Advocaat over Wet Bibob: 'Ga niet in zee met mensen die voor jou wel 'op de vergunning willen staan''
  7. Stappenplan: zo schrijf je een ondernemingsplan
  8. Café Restaurant Sandberg opent in Stedelijk Museum
  9. Historisch Zeemanshuis in Scheveningen wordt Caipi Café
  10. Restaurant Destino opent eerste sherrybar van Nederland
  11. Deze horecazaken openden in februari 2025
  12. Oud-medewerkers van restaurant De Juwelier* openen restaurant Veneur
  13. Twintigers openen Restobar Harvey: 'Gastvrijheid heeft niets te maken met werken op hoog niveau'
  14. Won Yip heeft Palladium overgenomen: 'We gaan het Leidseplein weer laten bruisen'
  15. Café De Stoof heropent: een Nijmeegs icoon in een nieuw jasje
  1. 7 stappen voor het bouwen van een horecaconcept
  2. De Pannenfabriek: foodwalhalla van 2 hectare met restaurants, markt en brouwerij
  3. Merlijn van der Hoeven wordt Bagelbaas in Leiden
  4. Bistrôt Bryan opent na succesvolle crowdfunding: 'Alles is mogelijk'
  5. Twee jonge en ervaren horecaondernemers openen Café de Gaper in Leiden
  6. Checklist voor het kopen van een horecabedrijf
  7. Van der Valk koopt historisch hotel Cocagne in Eindhoven
  8. Dit is de Gault&Millau Hoogste Nieuwkomer van het Jaar
  9. Best Dutch Chef Abroad is voor duurzame chef-kok in Thailand
  10. Restaurant Mitts breidt uit met een tweede zaak: Papillon
  11. Heinde opent achttiende vestiging in Haarlem
  12. Eigenaren van Rosie in Utrecht hebben wéér succes met crowdfunding en openen Polly
  13. Overname van befaamd restaurant De Mandemaaker in Spakenburg
  14. Deze horecazaken openden in januari 2025
  15. Drie nieuwe zaken voor Younique Concepts: twee Pesca-restaurants en Café Café