2541257441

Amsterdam komt met beddenstop voor hotels

De gemeente Amsterdam heeft nieuwe maatregelen, waaronder een beddenstop, aangekondigd om de groei van het aantal toeristen en de daarmee gepaard gaande overlast verder te beperken.

Johan Kragtwijk

Johan Kragtwijk sluit zich aan bij team van De Nederlanden*

Wilco & Caroline Berends van De Nederlanden in Vreeland zijn zeer verheugd Johan Kragtwijk in hun team te mogen verwelkomen, zo laten zij weten. Hij start in zijn functie als maître-sommelier op 1 oktober 2024.

Jong Eindhoven - diner

Onderzoek de Zonnebloem: mensen met beperking mijden de horeca

Het blijft een uitdaging in de horeca: toegankelijkheid. Dat blijkt eens te meer uit onderzoek van de Zonnebloem. De vereniging constateert dat Nederlanders met een lichamelijke beperking regelmatig horecagelegenheden mijden, omdat die onvoldoende toegankelijk zijn.

Restaurant Huis de Wiers mist duizenden euro's omzet door afsluiting snelweg A2

Restaurant Huis de Wiers mist duizenden euro's omzet door afsluiting snelweg A2

De afsluiting van snelweg A2 wegens wegwerkzaamheden kost restaurants rondom Nieuwegein duizenden euro's omzet. Sanne van den Tempel van restaurant Huis de Wiers in Vreeswijk overweegt een schadeclaim in te dienen bij Rijkswaterstaat.

De directeur Commercie van Zilveren Kruis, Jan Willem Evers, samen met de directeur van 3WO, Riad Fahrat smeren zich in met zonnebrandcrème op het terras voor café Badhuis op het Javaplein.

Horecaondernemers strijden met Zilveren Kruis tegen huidkanker

Verbranden op een terrasje: het is bijna iedereen weleens overkomen. Dat moet stoppen, vinden horecaondernemer Riad Farhat en Jan-Willem Evers van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. 'Per dag komen er tweehonderd patiënten met huidkanker bij,' zegt Evers. 'Daarom zetten we zonnebrandcrème op de kaart.'

Centraal in Baarlo. Foto: Marcel van Hoorn.

Dit zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen voor terrasmedewerkers

Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zetten de top-10 op een rij.