Johan Kragtwijk sluit zich aan bij team van De Nederlanden*

Johan Kragtwijk sluit zich aan bij team van De Nederlanden*
Johan Kragtwijk

Wilco & Caroline Berends van De Nederlanden in Vreeland zijn zeer verheugd Johan Kragtwijk in hun team te mogen verwelkomen, zo laten zij weten. Hij start in zijn functie als maître-sommelier op 1 oktober 2024.

Johan Kragtwijk naar De Nederlanden*

'Johan heeft al een mooie staat van dienst in de horeca, waaronder een geruime periode Maître Sommelier van Grand Hotel Karel V (*) in Utrecht. Door zijn aanstelling brengt hij veel kennis en kunde mee', zegt Caroline Berends. 'Wilco is SVH Meesterkok en onder één dak is nu ook een SVH Meestergastheer en SVH Wijnmeester, Johan, werkzaam.'

Caroline Berends zal actief blijven in haar rol als gastvrouw maar het managen van het bedieningsteam komt in handen van Johan. De Nederlanden, restaurant & boutique hotel heeft een Michelinster en 17 punten in de gids van Gault & Millau. De zaak is gevestigd aan rivier de Vecht en herbergt ook 11 hotelkamers, een lounge-terras en een private dining ruimte/vergaderzaal.

Caroline Berends werd gastvrouw van het jaar in 2023 bij Gault&Millau.

Bekijk deze collectie

Gastbenadering

Ontdek de essentie van gastvrijheid en bijverkoop in de horeca met deze nieuwe collectie. Van gastvrijheidslessen tot effectieve klachtenafhandelingstechnieken, wij bieden waardevolle inzichten voor het creëren van positieve ervaringen. Leer hoe medewerkers een blijvende indruk kunnen achterlaten en ontdek strategieën om bijverkoop te stimuleren.