Seaview officieel geopend als Aparthotel

Seaview officieel geopend als Aparthotel

Het voormalige kantoorpand Seaview aan de Gevers Deynootweg in Scheveningen is na een renovatie van 1,5 jaar heropend als Aparthotel.

SUP-wetgeving in de horeca: wat je moet weten en doenGesponsord
Gesponsord

Gesponsord SUP-wetgeving in de horeca: wat je moet weten en doen

Als horecaondernemer wil je natuurlijk graag bij de tijd blijven. De Single-Use Plastics (SUP)-wetgeving, inmiddels van kracht, zorgt ervoor dat we met z'n allen wat slimmer en duurzamer omgaan met wegwerpplastic. Nu al geldt: plastic wegwerpbekers en verpakkingen zijn verboden bij consumptie ter plaatse. En let op: vanaf 2025 wordt er strenger gecontroleerd.

Suzanne Brinkman van Artis

Hoe Artis haar horeca succesvol vegetarisch maakte: 'We vreesden slechte pr'

Artis in Amsterdam bestaat al 187 jaar en is daarmee de oudste dierentuin van het land. Al sinds jaar en dag eten bezoekers er een frietje, ijsje of saucijzenbroodje. Toch gooide Artis het horeca-aanbod succesvol om in 2020. Hoe kreeg het bedrijf dat voor elkaar?

Bidfood inspireert op Horecava: 'Duurzaamheid en rendement hand in hand'

Bidfood inspireert op Horecava: 'Duurzaamheid en rendement hand in hand'

Tijdens de Horecava 2025 trekt de stand van Bidfood veel belangstelling.

Jef Schuur op de Horecava

Hoe maak je duurzamere en voordeligere viskeuzes op je menukaart?

Bij horecaondernemers en chefs is er amper kennis over de visindustrie, waardoor er vaak weinig duurzame keuzes worden gemaakt op de menukaart. Op de Horecava was er nadrukkelijke aandacht voor het thema. Hoe maak je betere keuzes? 'Alles begint bij bewustwording.'

Merel Keizers en Stefan Hoogeveen, oprichters van Oliver Green

Oliver Green breidt uit met derde vestiging in Amsterdam

Oliver Green, de snelgroeiende restaurantketen gericht op gezonde en duurzame maaltijden, opent binnenkort een derde vestiging in Amsterdam en kijkt verder naar landelijke uitbreiding.