Trompenburg Tuinen & Arboretum
Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
Van werken in sterrenkeukens naar een keuken in een oer-Hollandse coffeeshop.
Van werken in sterrenkeukens naar een keuken in een oer-Hollandse coffeeshop.
Jonnie en Thérèse Boer van De Librije*** kregen van Gault&Millau de Lifetime Achievement Award uitgereikt.
Gault&Millau heeft deze week een groots eerbetoon gebracht aan Jonnie en Thérèse Boer van De Librije. De gids maakte in het diepste geheim een film voor het stel, waarvoor hun kinderen, veertig collega's en vrienden werden geïnterviewd. Misset Horeca was aanwezig op de bijzondere en emotionele ochtend.
In documentaire De Opvolging krijgt de kijker een uniek kijkje achter de schermen van De Librije***.
Je moet er kundig, consistent én liefhebber voor zijn: het uitvoeren van de perfecte tafelbereiding. Deze persoonlijke preparaties leken uit de mode te zijn, maar we komen ze nu misschien wel vaker tegen dan ooit. 'De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest.'
De Librije is ook nu weer het hoogst genoteerde Nederlandse restaurant in La Liste, dat elk jaar een ranglijst presenteert met de 1000 beste restaurants ter wereld. De lijst wordt samengesteld op basis van waarderingen in andere culinaire gidsen, recensenten en online reviews van gasten. De Librije staat nu op een gedeelde vijfde plek.