Trompenburg Tuinen & Arboretum
Baker & Moore viert 10-jarig bestaan en kijkt vooruit naar landelijke expansie
Tien jaar geleden opende Baker & Moore haar deuren aan de Rotterdamse Westblaak.
Tien jaar geleden opende Baker & Moore haar deuren aan de Rotterdamse Westblaak.
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij de wereld een beetje mooier wil maken. De ex-horecaondernemer geeft waardevolle tips en een 'routekaart' voor het bouwen van een horecaconcept, merk, service of dienst. ''Learning by doing' is het credo dat je ver zal brengen.'
Stayokay heeft haar gerenoveerde hostel aan de Kloveniersburgwal in Amsterdam heropend.
Hotel de Wereld heeft een nieuw concept toegevoegd aan haar historische pand: Gastrobar De Wereld.
In de zomer van 2025 opent voormalig driesterrenchef Jacob-Jan Boerma een nieuw restaurant in Amsterdam, samen met ondernemer Tijn Verstappen. De zaak opent op de Reguliersdwarsstraat, op de plek waar voorheen Lion Noir was gevestigd.
Aperitivo, het Italiaanse restaurant aan de Breestraat in Leiden, is onlangs volledig gerestyled door designer Will Erens van Too Many Agencies. De opdracht? 'Het mag lekker gek', aldus eigenaar Singha Witteman. Met deze restyling heeft het restaurant niet alleen een extravagante uitstraling gekregen, maar ook een interieur dat uniek is in de Leidse horeca.