FreshRecruitment
Helaas nooit meer: 'Hallo, met Klaas Dijkstra'
Er is een ster overleden. Een ster die telde voor drie. Superlatieven komen tekort om Jonnie Boer te beschrijven.
Er is een ster overleden. Een ster die telde voor drie. Superlatieven komen tekort om Jonnie Boer te beschrijven.
Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?
Het woord 'duurzaamheid' is in de loop der jaren flink sleets geworden. Bedrijven, overheden en organisaties gebruiken het te pas en te onpas om een groen imago uit te stralen.
Het einde van het jaar is hét moment om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Ga je verder op de succesvolle weg die je al bewandelt?
Horecaondernemers zijn te veel tijd kwijt aan administratieve verplichtingen en regeldruk.
Begin oktober was ik uitgenodigd voor een exclusief Dutch Cuisine Diner bij de Dyck in Woubrugge.