Trompenburg Tuinen & Arboretum
Blog Marjon Prummel: 'Het is tijd voor een frisse start'
Het einde van het jaar is hét moment om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Ga je verder op de succesvolle weg die je al bewandelt?
Het einde van het jaar is hét moment om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Ga je verder op de succesvolle weg die je al bewandelt?
Horecaondernemers zijn te veel tijd kwijt aan administratieve verplichtingen en regeldruk.
Begin oktober was ik uitgenodigd voor een exclusief Dutch Cuisine Diner bij de Dyck in Woubrugge.
Voor veel ondernemers en koks staat 7 oktober roodomrand in de agenda. Op die dag worden namelijk de Michelinsterren bekendgemaakt.
De zomer zit erop; de dagen worden korter en de tijd van winterterrassen breekt aan.
Trots zijn we allemaal een beetje op 'onze' grootste brouwerij van Nederland: Heineken. Op vakantie zie je het Heineken bier vaak zichtbaar in de schappen staan van de supermarkten. Ook bij sportevenementen, zoals Formule 1 en Champions League, is het merk prominent aanwezig. De export van het merk is ongeëvenaard, en zorgt voor een wereldwijde naamsbekendheid. Vaak kent Heineken elders bovendien een sterke 'premium' uitstraling; een luxeproduct, waarmee je gezien kunt worden.