Openingen

Bar Botanero gaat door als volwaardig restaurant

Botanero in Rotterdam is een klein stukje Mexico. Waar het tot voor kort vooral een barfunctie had, gaat Botanero nu verder als volwaardig restaurant.

Herinrichting en Renovatie

Bekendste feestcafé van Nederland krijgt facelift

Op 27 februari heropenen De Après Skihut en Get Back op het Stadhuisplein in Rotterdam na een complete make-over.

Title in Koeweit, de overallwinnaar van de Restaurant & Bar Design Awards, is een toonbeeld van maximalisme, oog voor detail en overdecoratie. Het ontwerp weerspiegelt trends zoals harmonieuze kleuren en uitgewerkte details.
Interieurtrends

Horecatrends 2025: 17 ontwikkelingen in interieur en concepten

De horeca blijft zich ontwikkelen en voor komend jaar belooft die ontwikkeling een spannende mix van contrasten. De meeste trends spelen in op de veranderende behoeften van de gast, waarbij authenticiteit, beleving, comfort en kwaliteit centraal staan. Misset Horeca zet de belangrijkste horecatrends 2025 in interieur en horecaconcepten op een rij.

Interieur en Inrichting

Horecaparels in Zwolle deel 1: Mix van historie en design

In de eigentijdse horecazaken van Zwolle is de geschiedenis nooit ver te zoeken. Misset Horeca mocht binnenkijken bij 12 prachtige zaken, elk met een unieke sfeer, een eigen verhaal en opvallend design. In dit deel de eerste 6 zaken.

Binnenkijken bij

Binnenkijken bij De Engel: Een warme restyling voor een historisch pand

In het hart van Wijk bij Duurstede, aan de sfeervolle Markt, ligt café-restaurant De Engel.

Mercure Hotels

Verbouwde bar Mercure Hotel Amersfoort Centre krijgt nieuwe naam

Het Mercure Hotel Amersfoort Centre heeft de bar Timeless volledig verbouwd, inclusief de gang en de foyer richting de vergaderzalen.

  1. 75 jaar Nederlandse Bartenders Club: 'Goede cocktail slechts het begin'
  2. Cruisebar The Real Boss start crowdfunding om huid te redden
  3. Haarlem test met vrije openingstijden
  4. Enorme uitbreiding hotel Van der Valk Groningen-Hoogkerk
  5. Fabian Loveriks en Floris van der Sluis over hun 1Nul8 imperium: 'Niet alles is een hit'
  6. Binnenkijken bij Hotel Rumour: 'Je kunt hier alles, behalve overnachten'
  7. Binnenkijken bij heropende The College Hotel Bar & Bistro: klassiek Frans met vleugje Caraïben
  8. Cocktailbar in restaurants: 12 zaken spelen slim in op trend
  9. Bar brasserie De Blend geopend door Utrechtse Horeca Groep
  10. Cocktailbar Heart Melt geopend: 'Met unieke ingrediënten uit het lab'
  11. Magnicity ontwikkelt op grote hoogte restaurant en cocktailbar Celest
  12. Gespot: Champagneknop 'brengt' bubbels aan tafel bij The Siren in Amsterdam
  13. Binnenkijken bij Le Petit Novels: 'Parijse sferen op de Zaanse Dam'
  14. High-end restaurant The Siren in Amsterdam: 'Overdecoratie is ons kenmerk'
  15. Binnenkijken bij The All Out Amsterdam: 'Een Instagrammable apenkooi voor volwassenen'
  1. Binnenkijken bij barstro Prins & Aap: combinatie Amsterdams café en Nederlandse bistro
  2. Opening Bar Stroom in voormalig zwembad: 'Circulair, verspillingsvrij en plant-based'
  3. Mr. Lyan deelt de bartrends voor 2024
  4. Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis: cocktails, foodmarket en live coocking
  5. De Zoes uit Helden wint Royal Bliss competitie
  6. Tess Posthumus en Joeri Salet openen cocktailbar 'Belly of the Beast'
  7. Horeca maakt afspraken om gehoorschade door versterkte muziek te voorkomen
  8. Karaokebar Duke of Tokyo opent vestiging mét restaurant in Rotterdam
  9. Binnenkijken bij all day-bar en restaurant Rex in Nijmegen: 'Interieur met contrasten'
  10. Binnenkijken bij Gitane: het debuutrestaurant van jonge chef Angelo Kremmydas
  11. Bij theater- en horecaconcept Scala komen kunst, smaak en vermaak samen
  12. Amsterdammers klaargestoomd voor carrière als bartender
  13. Skylounge van DoubleTree omgetoverd tot nieuwe rooftop LuminAir
  14. Forsite Creative ontwerpt skylounge Ventuno
  15. Gault&Millau 2023: Cocktailbar van het Jaar