Na respectievelijk 28 jaar (De Après Skihut) en 22 jaar (Get Back) worden de bedrijven van eigenaar Chiel Jongejan compleet verbouwd.
Werkelijk alles is eruit gehaald en wordt vanaf scratch herbouwd. Alleen de ziel zit er nog in. Aan het concept wordt niet gesleuteld, aan het sfeertje evenmin. De Après Skihut blijft muzikaal lawinegevaar. De bar wordt hooguit wat langer, zodat er nog meer mensen op kunnen springen. Get Back blijft het vertrouwde adres voor een trip down memory lane.
Gezellig Horeca
Bij Gezellig Horeca -waartoe De Après Skihut en Get Back behoren- gaan ze uiteraard met de tijd
mee: beide zaken worden verduurzaamd tot energielabel A+++. Da’s nog niet alles: op de eerste
verbouwing verschijnt een hypermoderne keuken waarvandaan straks nog betere gerechten worden
uitgeserveerd. Naast die keuken komt een extra restaurantgedeelte dat als private dining room is af
te huren.
Het feest gaat tijdens deze megaoperatie door. De Keller, direct naast De Après Skihut, is gedurende de verbouwing zeven dagen per week geopend vanaf 20.00 uur.