Bar brasserie De Blend geopend door Utrechtse Horeca Groep

Bar brasserie De Blend geopend door Utrechtse Horeca Groep

Bar brasserie De Blend is geopend door acteur/producent Barry Atsma en de voetballegendes Marco van Basten en Frank Rijkaard. De drie zijn mede-eigenaren en direct betrokken bij de totstandkoming van deze nieuwe bar brasserie aan het Merwedekanaal naast de Douwe Egberts fabriek.

Barry Atsma: ’Om de hoek van Leidsche Rijn en vlakbij de stad is dit echt een ideale plek om met mijn vrienden samen te komen. Lekker zomers dineren aan het water of een gezellige lunch in het restaurant met de familie. De Blend biedt het allemaal.'

De nieuwe bar brasserie is ingeluid in aanwezigheid van de oprichters: (van links naar rechts) Frank
Rijkaard, Perry Overeem, Marco van Basten, Edwin Oosterlaar en Barry Atsma.
Foto-credits: Imane Boogaard
De nieuwe bar brasserie is ingeluid in aanwezigheid van de oprichters: (van links naar rechts) Frank Rijkaard, Perry Overeem, Marco van Basten, Edwin Oosterlaar en Barry Atsma. Foto-credits: Imane Boogaard

De Blend

De Blend is een bar brasserie gevestigd op Vleutensevaart 100, in het bekende koffiekwartier van Utrecht. De bar brasserie bevindt zich in het voormalig hoofdkantoor van Douwe Egberts. In hetzelfde gebouw, boven bar brasserie De Blend, kunnen gasten ook overnachten in hotel 2L De Blend. De Blend is geopend van woensdag t/m zondag vanaf 12.00.

Utrechtse Horeca Groep

Samen met Edwin Oosterlaar en Perry Overeem zijn Marco, Frank en Barry oprichters van Utrechtse Horeca Groep. Onder UHG valt ook Bar Basta, een Italiaanse wijnbar gevestigd in de Drieharingstraat in het centrum van Utrecht, net zoals restobar Club Claar gevestigd tussen Vredenburg en Mariaplaats, restaurant- en eventlocatie Dengh, gevestigd in Leidsche Rijn, sportlocatie HAL22 op bedrijventerrein Lage Weide en pannenkoekenrestaurant Kortjak, gevestigd in Harmelen.