LEVANTOgroep
Biodiversiteit op je Bord breidt uit: Steeds meer producenten sluiten zich aan
Het programma Biodiversiteit op je Bord (BOJB) van Dutch Cuisine blijft groeien.
Het programma Biodiversiteit op je Bord (BOJB) van Dutch Cuisine blijft groeien.
Slimmer werken in de keuken betekent minder verspilling, lagere kosten en een hoger rendement. Toch laten veel ondernemers kansen liggen op het gebied van apparatuur, personeelsbeheer en inkoop. Hoe zorg je ervoor dat jouw keuken efficiënter draait én klaar is voor de toekomst?
Food & Beverage Manager Danny Bijsterveld is tevreden over hoe Vestdijk47 duurzaamheid omarmt. Met name op het gebied van cocktails.
Niet voor het eerst loopt een horecabedrijf vertraging op door netcongestie. Hoe gaan ondernemers om met dit probleem waar voorlopig geen oplossing voor is?
In het hart van Den Bosch, aan de Brede Haven, is Nevel gevestigd - een restaurant waar groente altijd de hoofdrol speelt en bier voor een verrassende twist zorgt.
Van der Valk is, na 2020, 2021, 2022 en 2023 ook in 2024 uitgeroepen tot meest duurzame hotelketen door de Sustainable Brand Index.