Trompenburg Tuinen & Arboretum
Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord
Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.
Duurzaamheid is al jaren een thema in de horeca, maar biodiversiteit krijgt binnen die trend steeds meer aandacht.
In het pittoreske Lisserbroek, gelegen tussen de polders, bevindt zich restaurant Het Oude Dykhuys.
Van werken in sterrenkeukens naar een keuken in een oer-Hollandse coffeeshop.
Restaurant Lemongrass, sinds 1996 gevestigd aan de Scheveningse Haven, krijgt in maart een nieuw interieur. De uitstraling wordt warm en klassiek, met een industriële touch.
Als horecaondernemer wil je natuurlijk graag bij de tijd blijven. De Single-Use Plastics (SUP)-wetgeving, inmiddels van kracht, zorgt ervoor dat we met z'n allen wat slimmer en duurzamer omgaan met wegwerpplastic. Nu al geldt: plastic wegwerpbekers en verpakkingen zijn verboden bij consumptie ter plaatse. En let op: vanaf 2025 wordt er strenger gecontroleerd.
Het voormalige kantoorpand Seaview aan de Gevers Deynootweg in Scheveningen is na een renovatie van 1,5 jaar heropend als Aparthotel.