Buitenplaats Sonsbeek (Stadsvilla - & Ketelhuis Sonsbeek)
Pianeta Terra wéér beste Italiaanse restaurant van Nederland
Het is niet voor het eerst, maar de vreugde is wederom groot bij restaurateurs Fabio Antonini, Laura Martini en Raul Mini.
Het is niet voor het eerst, maar de vreugde is wederom groot bij restaurateurs Fabio Antonini, Laura Martini en Raul Mini.
De herbruikbare wijnfles wint terrein in de Nederlandse horeca.
Restaurant We are Edn is de eerste locatie wereldwijd en opent in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.
Het Renaissance Amsterdam Hotel ondergaat een ingrijpende renovatie.
Als horecaondernemer wil je natuurlijk graag bij de tijd blijven. De Single-Use Plastics (SUP)-wetgeving, inmiddels van kracht, zorgt ervoor dat we met z'n allen wat slimmer en duurzamer omgaan met wegwerpplastic. Nu al geldt: plastic wegwerpbekers en verpakkingen zijn verboden bij consumptie ter plaatse. En let op: vanaf 2025 wordt er strenger gecontroleerd.
Horecaondernemers Lars en Joëlla Dekens hebben al 76.245 euro opgehaald voor hun nieuwe restaurant Summum.