Restaurant Summum in Zeewolde opent dankzij crowdfunding

Restaurant Summum in Zeewolde opent dankzij crowdfunding

Horecaondernemers Lars en Joëlla Dekens hebben al 76.245 euro opgehaald voor hun nieuwe restaurant Summum.

Fotocredits: Tom Lamers en Tim Hoppe te midden van de Worldchefs-jury. Foto door Charlotte Mauritz | Annoncé Management

Zilver en Sustainability Award voor Nederland op Global Chef Challenge

Het Nederlands Culinair Team wint zilver én de Sustainability Award tijdens de finale van de Global Chef Challenge in Singapore. Deze wedstrijd is georganiseerd door het chef-netwerk Worldchefs.

Eigenaar Erik Wannemakers staat met Monique van der Poel achter de bar bij De Spaarbank: 'De hele dag door genieten mensen van onze koffie, en ze komen er telkens voor terug.'

Ervaar de kracht van lokale melk bij Stadscafé De Spaarbank

In het hart van Tilburg ligt Stadscafé De Spaarbank, een geliefde hotspot voor koffieliefhebbers. Deze sfeervolle horecagelegenheid, gevestigd in een historisch pand, wordt al ruim 15 jaar met passie gerund door eigenaar Erik Wannemakers. Het café onderscheidt zich door de ongeëvenaarde kwaliteit van hun koffie, waarbij de biologische melk van Mijn Melk boer Guus een belangrijke rol speelt.

Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)

KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'

Begin oktober was ik uitgenodigd voor een exclusief Dutch Cuisine Diner bij de Dyck in Woubrugge.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station renoveert zonder deuren te sluiten

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station renoveert zonder deuren te sluiten

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station ondergaat momenteel een metamorfose. Ondanks de verbouwing zal het hotel echter geen dag gesloten zijn.

gooshengeveld.smugmug.com

Dit zijn de winnaars van de duurzame Gaia Green Awards

Op Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2024 uitgereikt. De onderscheidingen gaan naar de meest duurzame restaurants, hotels en MICE-locaties. De winnaars van de negende editie ontvingen een dinercheque en ook een award ontworpen door atelier De Wijde Doelen. In dit werken kunstenaars met een verstandelijke beperking.