1. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  2. One Villa Hotel Domburg zet in op groene waterstof als energievoorziening
  3. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  4. Horeca kookt wereld mooier met biodiversiteit op je bord
  5. Waarom Het Oude Dykhuys al een halve eeuw bestaat en iedereen er zo lang werkt
  6. Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
  7. Lemongrass in Scheveningen ondergaat metamorfose na 30 jaar
  8. GesponsordSUP-wetgeving in de horeca: wat je moet weten en doen
  9. Seaview officieel geopend als Aparthotel
  10. Hoe Artis haar horeca succesvol vegetarisch maakte: 'We vreesden slechte pr'
  11. Bidfood inspireert op Horecava: 'Duurzaamheid en rendement hand in hand'
  12. Hoe maak je duurzamere en voordeligere viskeuzes op je menukaart?
  13. Oliver Green breidt uit met derde vestiging in Amsterdam
  14. Hotel de Wereld tijdelijk dicht wegens verbouwing
  15. Pianeta Terra wéér beste Italiaanse restaurant van Nederland
  1. Herbruikbare wijnfles bezig aan opmars in de horeca
  2. Wereldprimeur met We are Edn in DoubleTree by Hilton
  3. Renaissance Amsterdam Hotel heeft absolute blikvanger te pakken
  4. Restaurant Summum in Zeewolde opent dankzij crowdfunding
  5. Zilver en Sustainability Award voor Nederland op Global Chef Challenge
  6. GesponsordErvaar de kracht van lokale melk bij Stadscafé De Spaarbank
  7. KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'
  8. DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station renoveert zonder deuren te sluiten
  9. Dit zijn de winnaars van de duurzame Gaia Green Awards
  10. Drie Beste Groentechefs van de wereld koken samen tijdens Future Awards in Rotterdam
  11. Meerderheid horecaondernemers vindt duurzaamheid belangrijk
  12. The Manor Hotel heeft bijzondere tijdelijke gast: circulair Restaurant R
  13. Bouw restaurant Wereld van Weelde in Nieuw Wulven start in augustus
  14. Deventer horeca krijgt energiescan aangeboden
  15. GesponsordJan Smink: 'Als boerenzoon blijf ik ambassadeur van vlees en zuivel'