1. De film die Gault&Millau maakte als eerbetoon aan De Librije is nu te zien
  2. Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
  3. Bijzondere uitreiking Lifetime Achievement Award Jonnie en Thérèse Boer
  4. Gault&Millau brengt groots eerbetoon aan De Librije***: familiebedrijf en talentenfabriek
  5. Exclusief kijkje achter de schermen van De Librije*** in De Opvolging
  6. De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest: 'Gasten vinden het geweldig'
  7. De Librije op gedeelde vijfde plek van La Liste; in totaal 22 Nederlandse zaken opgenomen
  8. Dertien Nederlandse chefs bij wereldtop, volgens The Best Chef Awards
  9. Noah Wynants van De Librije*** beste jonge chef van Europa
  10. De Librije*** heeft nu vier SVH Meesters: 'Er is een onbreekbare ketting ontstaan'
  11. Nelson Tanate geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
  12. Wynants (De Librije) en Guitton (Ciel Bleu) strijden om titel beste jonge chef
  13. Documentaire over De Librije*** in de maak, bekende regisseur maakt de film
  14. De Librije in top-10 van Europa; zestien zaken uit Nederland in ranglijst
  15. Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije
  1. Nelson Tanate, headchef De Librije***: 'Ook wij moeten nadenken over pricing en zorgen voor onze medewerkers'
  2. Naast de drie sterren, heeft De Librije nu ook drie SVH Meesters aan boord
  3. De Librije op (gedeelde) derde plek in wereldwijde Top 1000 van La Liste 2024
  4. Sterchef Lars Aukema en Lisa Stam openen fine dining restaurant Affect in Zwolle
  5. Kinderen van Jonnie en Thérèse Boer worden mede-eigenaar; chef Tanate koopt ook aandeel
  6. Dutch Cuisine wil horeca aan zich binden: 'Franse keuken niet meer van deze tijd'
  7. Nelson Tanate, head-chef van De Librije: 'Dit voelt als mijn eigen zaak'
  8. Thérèse Boer over de drankentrends in De Librije
  9. De Librije in Zwolle weer op 1 in de Lekker 2023: dit is de top 10
  10. Jonnie en Thérèse Boer: 'We dachten binnen 2 maanden failliet te zijn'
  11. De Librije introduceert banenmarkt voor werven nieuwe medewerkers
  12. Voormalig sous De Librije: van toetjeskoning naar eigen seafoodspot
  13. Restaurant Awards: De Librije wint voor de zevende keer
  14. Chefs Revolution van De Librije op 4 en 5 september
  15. Dit zijn de genomineerden van de Restaurant Awards