Restaurant De Kromme Dissel breekt record met Michelinster

Restaurant De Kromme Dissel breekt record met Michelinster

Tijdens de jaarlijkse sterrenceremonie van Michelin Nederland heeft restaurant De Kromme Dissel uit Heelsum voor het 53e jaar op rij een felbegeerde Michelinster gekregen, een record.

Brandon de Bruin

Souschef Brandon de Bruin van De Kromme Dissel* wint halve finale Benelux van Chef Balfegó 2024

Brandon de Bruin, souschef van sterrestaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, is winnaar geworden van de Benelux halve finale van de Chef Balfegó 2024 competitie.

Patrick Wu weer terug naar De Kromme Dissel

Patrick Wu weer terug naar De Kromme Dissel

Patrick Wu gaat opnieuw het team van sterrenchef Tonny Berentsen versterken bij Michelinrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum.

Maître sommelier Ronnie Brouwer en chef-kok Tonny Berentsen vierden vorig jaar ook al het record.

Restaurant De Kromme Dissel breekt record met Michelinster

Tijdens de jaarlijkse sterrenceremonie van Michelin Nederland heeft restaurant De Kromme Dissel uit Heelsum voor het 51e jaar op rij, de felbegeerde Michelinster gekregen, een record.

Vincent Gasseling, Tonny Berentsen en Maurijn Gasseling (v.l.n.r.).

Vader in cafetaria, zoon in sterrenkeuken: 'Frikandellen voor De Kromme Dissel'

Vincent Gasseling van Snack Plus in Doetinchem bracht woensdag 31 maart een verrassingsbezoek aan De Kromme Dissel in Heelsum. De ondernemer kwam de brigade feliciteren met het feit dat ze voor het vijftigste jaar een ster ontvingen van Michelin. Zijn zoon Maurijn werkt er in de keuken. Uiteraard koos hij voor een passend cadeau: een doos vol met XXL-frikandellen.

Het team van De Kromme Dissel proost op het jubileum.

Restaurant De Kromme Dissel: 50 jaar Michelinster

Nu het eindelijk zwart op wit staat dat restaurant De Kromme Dissel voor het vijftigste jaar op rij een Michelinster mag dragen, valt er een last van de schouders van chef Tonny Berentsen. Hij is Michelin én Fletcher dankbaar.