'40 jaar ster voor Kromme Dissel voelt fantastisch

'40 jaar ster voor Kromme Dissel voelt fantastisch

Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum heeft vandaag veertig jaar een Michelinster. Voor chef-kok Tonny Berentsen een bijzonder moment. 'Vannacht schrok ...

‘Het is een heel bijzondere dag’, laat Berentsen in een eerste reactie weten. ‘De Kromme Dissel heeft veertig jaar een Michelinster en is daarmee het langs lopende sterrestaurant van Nederland’.

‘Het blijft een fantastisch moment om op MissetHoreca.nl te lezen dat we de ster behouden. Ik zie het niet als een gewoonte, maar als beloning voor weer een jaar heel hard werken’.

Naast het jubileum voor het restaurant betekent de Michelinster ook een jubileum voor Berentsen. ‘Ik ben tien jaar chef-kok en dit is dus het tiende jaar als sterkok. Maar belangrijker is het dat al veertig jaar de ster rust op het hele team. Ik ga zodadelijk naar de zaak om een glaasje Champagne te drinken met de jongens’.

Overzichten Michelinsterren:

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.