De tien winnaars serveren hun Dining with the Stars menu ook in de periode 16 tot en met 29 januari 2017. De actieweek vond nov/dec 2016 plaats.
Tijdens de winnaars-actie serveren de 12 restaurants een vijf gangen diner voor 59,50 euro. Een viergangenlunch kost tijdens de actie 44,50 euro per persoon. Restaurants met twee sterren mogen een supplement van 15 euro per persoon vragen.
1. De Kromme Dissel* - 9,83
2. Aan de Poel** - 9,75
2. De Moerbei* - 9,75
3. ’t Nonnetje** - 9,73
4. ’t Amsterdammertje* - 9,67
5. Wolfslaar Restaurant* - 9,58
6. Fred**- 9,56
7. Calla's* - 9,50
8. Het Bosch - 9,44
9. Basiliek* - 9,40
10. Brienen aan de Maas* - 9,33/
10. Kasteel Heemstede* - 9,33
Perceel* van chef Jos Grootscholten uit Capelle a/d IJssel doet als runner up mee aan de verleng-actie van Dining City.
Leestip:
Meer over Dining with the stars geschreven door Misset Horeca.